Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu’ndan son dakika ayrılık kararı

Sürekli dargın ve barışık olmalarıyla gündeme gelen Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu birlikteliklerini sonlandırdı.

MAGAZİN 06.03.2022, 14:29 07.03.2022, 16:14
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu’ndan son dakika ayrılık kararı

Berk Atan 2012 yılında Best Model seçilmesinin ardından oyunculuğa adım atmış geçtiğimiz senede ise Selin Yağcıoğlu ile birlikte olmaya başlamıştı. Ünlü çift sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşım ile birlikte olduklarını da doğrulamıştı. Ancak birliktelik kısa sürdü. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularına yanıt veren Selin Yağcıoğlu Berk Atan ile olan beraberliklerine geçtiğimiz haftalarda sona verdiklerini açıkladı. Berk Atan ise söz konusu ayrılığa ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

Sürekli ayrılıp barışarak gündeme geliyorlardı

Bununla birlikte çift geçtiğimiz yaz aylarını Çeşme’deki tatil yerleşim yerlerinde geçirirken Berk Atan Selin Yağcıoğlu’na evlilik teklifinde bulunmuş, Yağcıoğlu da bu teklife evet demişti. Ancak çift kısa süre sonra sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımda ayrıldıklarını duyurmuştu. Çift Atan’ın doğum gününde tekrar barışmış ve birlikteliklerine devam etmişti. Sürekli olarak ayrılıp tekrar bir araya gelmeleriyle gündeme gelen çift ayrılık iddialarını da yalanlamıştı.

FB TV serüveni attığı tweet’ler nedeniyle sona ermişti

Selin Yağcıoğlu daha önce 2018 yılında Gökhan Balarısı ile evlenmiş ancak çift çocukları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra ayrılma kararı almıştı. İlk olarak spor spikerliği ile tanınan Selin Yağcıoğlu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. FB TV’nin bir dönem spikerliğini yapan Yağcıoğlu attığı sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle işini bırakmak zorunda kalmıştı. Fenerbahçe taraftarları Yağcıoğlu’nun FB TV’de işe başlamadan önce Galatasaray lehine attığı tweet’leri bularak FB TV’de Yağcıoğlu’nu istemediklerine yönelik bir kampanya başlatmıştı.

Yorumlar (0)