Ben Fero'ya soruşturma açıldı!

Son dönemde yapmış olduğu müzikle adını duyuran ve müzik listelerinde üst sıralarda bulunan Ben Fero'ya 'gençlere kötü örnek olma' gerekçesi ile soruşturma açıldı.

MAGAZİN 29.11.2019, 10:28
Ben Fero'ya soruşturma açıldı!

Ünlü rapçi Ben Fero, yapmış olduğu şarkılar ve çekmiş olduğu klipler 'gençlere kötü örnek olduğu' gerekçesi ile savcılığa şikayet edildi.

Söz konusu şikayette Ben Fero'nun bir şarkısında küfürlü sözler söylediği, başka bir şarkısının klibinde içki şişesini kafasına diktiği ve şarkılarında hakaret ve tehdit bulunduğu belirtildi.

Yapılan şikayetin sonrasında Ben Fero hakkında soruşturma açıldı.

Ben Fero kimdir?

1991 yılında Almanya'nın Bonn kentinde doğan Ferhat isimli Ben Fero, 3 yıl Almanya'da yaşadı. Daha sonra ailesi ile birlikte yaşayan Ferhat, Türkiye'ye dönüş yaptı. 

Uzun sene rap müziği ile amatör olarak ilgilenen Ben Fero, rap müziğiyle 8 yaşında ABD'li efsane rapçi 2Pac'i dinleyek tanıştı.

2000 senesinin başında amatör olarak rap denemeleri yapan Ben Fero, ilk profesyonel çalışması olan 'Mahallemiz Esmer' parçasını 2018 yılında dinleyicilerin beğenisine sundu.

Ben Fero, verdiği bir röportajda kendisini Sansar Salvo’nun şarkılarıyla büyüdüğünü, Türkçe Rap müziğinin kemik isimleri Mahsal, Firar, Kadıköy Acil, Hemsta, Cash Flow, Giotin, Server Uraz, Beta, Sagopa Kajmer, Fuat, Ceza, Killa Hakan’ın şarkılarını dinlediğini belirtti.
 

Yorumlar (0)