Athena hayranlarını üzecek haber: Ünlü gitarist lenfomaya yakalandı!

Athena müzik grubunun gitaristi olan Hakan Özoğuz'un lenfomaya yakalandığı bilgisi geldi. Athena'nın solisti olan Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi olan 45 yaşındaki gitarist, daha önce yaptığı paylaşımda, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğünü ve bir süre sahnelerde yer alamayacağını duyurmuştu.

MAGAZİN 20.09.2022, 10:33 20.09.2022, 17:31 Hakan Öksüz
Athena hayranlarını üzecek haber: Ünlü gitarist lenfomaya yakalandı!

Sevilen müzik grubu Athena'dan bu kez kötü bir haber geldi. Athena Hakan olarak bilinen 45 yaşındaki Hakan Özoğuz'un lenfomaya yakalandığı duyuruldu. Önceki günlerde Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Hakan Özoğuz'un taburcu edildiği kaydedildi. Bu tedavi nedeniyle ünlü müzisyenin bazı konserlerde sahneye çıkamadığı hatırlatıldı.

Bu haber, 11 Ağustos'ta Hakan Özoğuz'un paylaştığı bir Twitter gönderisini akla getirdi. Rahatsızlığından dolayı tedavi göreceğini kaydeden Athena Hakan, bazı konserlerde yer alamayacağını sevenlerine duyurmuştu. Hakan Özoğuz'un bu açıklaması, Athena hayranlarını korkutmuştu. 

Lenfoma nedir?

Peki lenfoma nedir? Lenf kanseri olarak bilinen lenfoma, vücudun bağışıklık sisteminin önemli unsurlarından olan lenfositlerin kontrolsüz şekilde büyümesi sonucunda ortaya çıkar. Boyun, koltuk altı veya kasık bölgesindeki lenf bezlerinde meydana gelen bazı şişlikler, lenfomaya işaret edebilir. 

Sebebi anlaşılamayan yüksek ateş, ani kilo kaybı, gece terlemeleri, solunum problemleri ve yorgunluk gibi belirtilerle ortaya çıkabilir. Bu belirtiler, genellikle başka hastalıklara ve enfeksiyonlara da işaret edebilir. Kesin tanı için doktora başvurmak gerekir. 

Yorumlar (0)