Angelina Jolie’den sürpriz adım… Ukrayna’da görüntülendi

Ukraynalı bir sosyal medya kullanıcısı tarafından, dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie’nin Ukrayna’daki bir kafeye giriş yaptığı anlar paylaşıldı. Paylaşılan video, dünya çapında ses getirdi. 

MAGAZİN 01.05.2022, 09:59 03.05.2022, 11:00
Angelina Jolie’den sürpriz adım… Ukrayna’da görüntülendi

Dünya genelinde yaptığı yardımlarla adından sık sık söz ettiren Angelina Jolie, Ukrayna’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Sessiz sedasız Lviv kentine giden Jolie, burada bir Ukraynalı tarafından fark edilerek kayıt altına alındı. Maya Pidhorodetska isimli Ukraynalı tarafından kayda alınan ve Facebook üzerinden paylaşılan görüntüler, büyük ilgi gördü. 

Angelina Jolie: Sadece kahve içmeye geldim

Lviv’deki bir kafeye giriş yapan Jolie, kendisini kayıt altına aldığını fark ettiği Ukraynalıya el sallayarak selam verdi. Paylaştığı videonun altına bir de not düşen Pidhorodetska, “Özel bir durum yok. Yalnızca Lviv’deyim ve kahve içmek için buraya geldim. Bir de Angelina Jolie geldi” ifadelerini kullandı. Ukraynalı sosyal medya kullanıcısı, mesajının son bölümüne Ukraynaca, “Tüm dünya ülkemize desteğini gösteriyor” yazdı. 

Karşılarında Angelina Jolie’yi görünce şaşkına döndüler

Angelina Jolie’nin, Ukrayna’da en riskli kentler arasında yer alan Lviv’e ziyareti, Ukraynalı hayranlarını hem şaşırttı hem de takdir topladı. Jolie’nin Lviv ziyareti esnasında gösterişten uzak ve sade bir kıyafet giydiği, yanında da yalnızca bir sırt çantası olduğu gözlerden kaçmadı. Ukraynalılarla ilgilenen Jolie, kendileri ile uzun süre sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Yorumlar (0)