‘Akrep’ dizisinde, Bertan Asllani sürprizi!

Makedonya doğumlu başarılı oyuncu Bertan Asllani, yeni rolüyle şaşırtmaya geliyor. Son olarak dijitalde yayınlanan “Öğrenci Evi” dizisinde rol alan Asllani ”Akrep” dizisinde rol alacak!

MAGAZİN 24.02.2021, 09:44 24.02.2021, 18:08
‘Akrep’ dizisinde, Bertan Asllani sürprizi!

Oyunculuğa “Pis Yedili” dizisi ile başlayan, daha sonra “Göç Zamanı” ve “Kimse Bilmez” dizileriyle izleyiciyi selamlayan ve son olarak dijital platformda yayınlanan “Öğrenci Evi” adlı dizi ile izleyiciye merhaba diyen oyuncu Bertan Asllani, yeni bir rolle şaşırtmaya geliyor. Bir yandan müzikle de ilgilenen ve şarkıları milyon tıklama alan Asllani, “Akrep” dizisinde rol alacak.

‘Efe’ karakterine hayat verecek

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’yı başrolde buluşturan “Akrep” dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Asllani, dizide ‘Efe’ karakterine hayat verecek. Farklı konusu ve entrika dolu hikayesiyle izleyicinin ilgisini çeken dizi yakışıklı oyuncunun canlandıracağı karakter ile dikkatleri üzerine çekecek.

Son zamanlarda ekranların popüler ismi haline gelen ve ‘Öğrenci Evi' dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettiren Asllani, ‘Pis Yedili’ dizisinde partner oldukları oyuncu Hazal Şenel ile de dünya evine girmişti.

Yorumlar (0)