AHBAP başkanlığını bırakıyor!

Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformunun (AHBAP) başkanlığını bırakmayı düşündüğünü duyurdu.

MAGAZİN 13.06.2019, 14:58 13.06.2019, 15:00
AHBAP başkanlığını bırakıyor!

Başarılı sosyal sorumluluk projeleri ile kendisinden sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Haluk Levent, Türkiye genelinde pek çok yardıma muhtaç insana ulaşma fırsatı bulduğu Anadolu Halk ve Barış Platformunun (AHBAP) başkanlığını yeni seçim döneminde başka bir isme bırakmak istediğini duyurdu.

Levent, geride bıraktığımız yıl da derneğin başkanlığını başka bir isme bırakmak istemiş çok sayıda ismin de kapısını çalmıştı.

"AHBAP başkanlığını bırakmak istiyorum"

Ünlü şarkıcı Twitter hesabı üzerinden takipçilerine seslendi ve paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bu yıl da ‘koltuğa yapışıp kalmamak için’ AHBAP başkanlığını bırakmak istiyorum. AHBAP şu anda güven açısından en güzel yerde. Geçen yıl seçtiğiniz ilk 5 sanatçıya teklif götürmüştük kabul etmemişlerdi. Bu yıl yeniden oylayalım. Yine teklif götürelim. Haydi yazın canlarım. Kim?” 

Kabul etmeyenleri ifşa etti

Haluk Levent takipçilerinden gelen isim önerileri arasından tekrar olmaması adına geçen yıl teklif götürdüğü beş ünlü ismi sıraladı. Levent, bunu yaparken başkanlık teklifini reddeden isimleri de ifşa etmiş oldu.

Yorumlar (0)