Adele, 400 milyonluk reklamı reddetti!

Adele, kilo vermesinin ardından kendisine gelen 40 milyon sterlin (400 milyon lira) değerindeki reklam teklifini kabul etmedi. 

MAGAZİN 02.11.2020, 16:50
Adele, 400 milyonluk reklamı reddetti!

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, kısa bir süre önce verdiği kilolarla gündeme gelmişti. 

Eşi Simon Konecki ile ayrılmasının ardından ciddi derecede kilo veren 32 yaşındaki şarkıcının yeni fiziği çok beğenilmişti. 

İddialara göre Adele, "Sirtfood diyeti" ile kilo verdikten sonra peş peşe reklam teklifleri almaya başladı. 

Kilo vermek için satılan ürünlerin tanıtımı için İngiliz şarkıcıya teklif götüren şirketler, olumsuz yanıt alınca hüsrana uğradı. 

32 yaşındaki şarkıcının, kendisine gelen reklam tekliflerinin hiçbirini kabul etmediği ortaya çıktı. 

Adele'in en son 40 milyon sterlin yani 400 milyon lira değerinde reklam teklifi aldığı ancak bu teklifi de reddettiği öğrenildi. 

İngiliz şarkıcı, Ocak ayında Karayipler'de görülmüş ve oldukça fazla kilo verdiği fark edilmişti. 32 yaşındaki şarkıcının antrenörü olduğu öğrenilen Camila Goodis, Adele'in spor yapmaktan hoşlanmadığını, bu nedenle sadece "Sirtfood diyeti" ile zayıfladığını ifade etmişti. 

"Sirtfood diyeti"nin temel hedefinin, kaloriyi azaltmak ve sirtuin adındaki proteini etkinleştiren besinleri tüketmek olduğu biliniyor. Söz konusu diyet kapsamında tüketilen besinler, sirtuin adındaki proteinleri aktive ediyor ve metabolizmayı düzenliyor. Böylece yağ yakımının hızlanması ve kas kütlesinin artması sağlanıyor. 

Hangi besinler tüketiliyor?

"Sirtfood diyeti" kapsamında tüketilen besinler şu şekilde:

- Bitter çikolata,

- Yeşil çay,

- Turunçgiller,

- Elma,

- Zerdeçal,

- Maydanoz,

- Yaban mersini,

- Kıvırcık lahana,

- Karides,

- Kapari,

- Kırmızı şarap,

- Karabuğday,

- Soya,

- Ceviz,

- Çilek.

Diyabet hastalarının hiçbir şekilde "Sirtfood diyeti"ni yapmamaları gerekiyor. Söz konusu diyetin ilk döneminde insanlar, baş dönmesi ya da baş ağrısı gibi durumlar ile karşı karşıya kalabiliyor.

Yorumlar (0)