1,5 ayda 3 ameliyat geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu

Oyuncu Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye başvurmuş ve beyin kanaması teşhisi konmuştu. Bu süreçte üç kez ameliyat geçiren meslektaşının sağlık durumu hakkında Ceren Yalazoğlu Karakoç bilgi verdi.

MAGAZİN 29.03.2024, 10:40 30.03.2024, 12:00 Buse Önder
1,5 ayda 3 ameliyat geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu

Ünlü oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, önceki gün Nişantaşı Citys'te alışveriş yaparken görüntülendi. 39 yaşındaki oyuncu, alışverişin artık ihtiyaca yönelik olduğunu vurgulayarak, eskiden olduğu gibi çok para harcamadığını belirtti. Ayrıca, daha çok gezmeye para ayırdığını ifade etti.

"Gezmeye para ayırıyorum" diyen Karakoç, eşinin programına uygun olarak yurt dışında ve arkadaşlarıyla tekne gezisi planladığını açıkladı. Ancak bunun dışında tatil planlarının olmadığını belirtti.

Sağlık durumu hakkında konuştu

Oyuncu, geçtiğimiz ocak ayında beyin kanaması geçiren ve uzun süre hastanede tedavi gören rol arkadaşı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini söyledi. Settar Abi ile çalışmanın kendisi için çok değerli olduğunu belirten Karakoç, sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastaneden taburcu olduğunu dile getirdi.

Settar Tanrıöğen'in yeniden işlerine dönmesini beklediklerini ifade etti ve son ziyaretlerinde diziyi izlediğini ve sete geleceğini söylediğini ekledi.

‘Gözümden rahatsızlığım var’

Sürekli güneş gözlükleriyle poz verdiğinin hatırlatılması üzerine, Karakoç, "Tanınmamak için değil, rahatsızlığım olduğu için gözlük takıyorum. Gözümden hastalığım var. Hava kapalı olunca bile takıyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)