Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'den haber var!

Oyuncu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi hayranlarını korkuttu. Usta aktörün sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama geldi. Kızılcık Şerbeti'nin Apo'sunun diziye ne zaman döneceği merak konusu oldu.

MAGAZİN 07.02.2024, 10:52 07.02.2024, 18:04 Hakan Öksüz
Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'den haber var!

"Kızılcık Şerbeti" isimli dizide hayat verdiği "Abdullah" karakteriyle izleyenlerin beğenisini kazanan usta aktör Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi, hayranlarını şoke etti. 61 yaşındaki oyuncu, beyin kanaması sonrası iki defa operasyon geçirdi. Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında gelecek yeni açıklamalar merakla beklenmeye başlandı.

Normal odaya alındı

Kızı ve ablasının bir an olsun yanından ayrılmadığı Settar Tanrıöğen'in, geçirdiği ameliyatların ardından normal odaya alındığı haberi geldi. Edinilen bilgilere göre usta oyuncunun doktorları, odaya ziyaretçi almıyor.

Diziye ne zaman dönecek?

Kızılcık Şerbeti'nin "Apo"sunun diziye ne zaman döneceği merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti ekibi, oyuncunun son durumunu öğrenmek için sık sık hastaneden bilgi alıyor. Settar Tanrıöğen'in bir hafta daha hastanede kalacağı öğrenildi. Usta oyuncunun diziye dönüşüyle ilgili kesin tarih verilmedi.

Yorumlar (0)