Ankara'da bir baba, kızını vuran damadını tüfekle kovaladı

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, kayınpederi ile tartıştığı esnada eşini bacağından silahla vuran damadı, kızın babası tüfekle kovaladı. Olayın ardından kısa süre içinde yakalanan Harun K, emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

YAŞAM 11.09.2021, 10:18 12.09.2021, 09:29
Ankara'da bir baba, kızını vuran damadını tüfekle kovaladı

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Harun K., sokakta kayınpederi Turan Halatlı ile tartışmaya başladı.

Baba, pompalı tüfekle damadı kovaladı

Tartışmanın büyümesi üzerine Tuğba K., kavgayı ayırmak üzere eşi ile babasının aralarına girdi. O sırada Harun K., kendisini sakinleştirmek isteyen eşine ateş etti.

Kurşunlar, Tuğba K.'nın bacaklarına isabet ederken, genç kadın ateşin ardından yere düştü. Olaydan sonra Harun K. bölgeden uzaklaşırken, baba ise eline aldığı pompalı tüfekle damadın arkasından ateş etti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Kadında 7 kurşun yarası

Olayı fark eden çevredeki komşular, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri Tuğba K.'yı, ilk müdahaleden sonra çevredeki hastaneye götürdü. Kadının sol dizinde 5, sağ dizinde ise bir kurşun yarası tespit edilirken, hayati tehlikesinin olmadığı ifade edildi.

Damat kısa sürede yakalandı

Polis ekiplerinin çalışmalarında, damat Harun K.'nın silahı çöp kutusuna attığı belirlendi. Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması neticesinde Harun K., kısa sürede yakalandı.

Harun K. ve kayınpederi, ifadeleri alınmak için emniyete götürüldü.

Yorumlar (0)