12 yıldır dünyayı gezen turist Elazığ'da bıçaklandı

Japonya’dan bisikleti ile dünya turuna çıkan Shogan Kameda, kamp yaptığı Elazığ’a bağlı Sivrice ilçesinde dişini fırçaladığı esnada kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı.

YAŞAM 13.09.2021, 18:12 14.09.2021, 17:34
12 yıldır dünyayı gezen turist Elazığ'da bıçaklandı

Yaklaşık olarak 12 yıl evvel bisikletine binen Japon vatandaşı Shogan Kameda (45), dünya turuna çıktı. Farklı ülkeleri gezdikten sonra ülkemize gelen Kameda'nın son durağı Elazığ oldu. Sivrice ilçesinde kamp yapmaya başlayan Kameda, iddiasına göre dişlerini fırçaladığı esnada bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Çevredeki yurttaşların haber vermesi üzerine olay mahalline güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kameda, ilk müdahalenin ardından hastaneye nakledildi.

Kamp yaptığı yerde dişini fırçalarken bıçaklanmış

Hastanede tedavisine devam edilen Kameda, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kamp yaptığı yerde dişlerini fırçaladığı sırada bıçaklı saldırıya uğradığını ifade etti. Japonya’dan dünya turuna çıktığını belirten Kameda, “Ben yalnızca diş fırçalıyordum. Bana neden sinirlendiğini ve bıçakladığını bilmiyorum. 10 aydır Türkiye'deyim. Son olarak Elazığ'a geldim. Kesinlikle kavga etmedik, bir anda beni bıçakladı. Bunu neden yaptığını bilmiyorum. Türkiye seyahatim burada sona erdi." dedi. 

Emniyet güçleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.







Yorumlar (0)