Xavi'den Kerem Aktürkoğlu itirafı

Barcelona'yı çalıştıran Xavi Hernandez, UEFA Avrupa Ligi'nin son 16 turunda yarın Galatasaray ile karşılaşacakları maç öncesi konuştu. Xavi, "Galatasaray'da bireysel olarak beni bir hayli şaşırtan derecede yetenekli oyuncular var. Kerem Aktürkoğlu da o oyuncuların başında geliyor." dedi.

SPOR 09.03.2022, 22:36
Xavi'den Kerem Aktürkoğlu itirafı

Dünya devi Barcelona, yarın evinde Galatasaray’ı misafir edecek. Karşılaşma öncesinde konuşan Xavi, önemli açıklamalarda bulundu. 

"Bu kupayı hiç alamadık"

Xavi'nin açıklamalarından satır başları ise şu şekilde:

"İyi oynamalıyız ve şansımızı sürdürmeliyiz. Kötü dönemlerden geçtik fakat artık umut veren bir süreçteyiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Barcelona'yı favorilerden biri olarak görmüyorum. Bu kupaya hiçbir zaman ulaşamadık. Tabii ki şampiyonluk adaylarından biriyiz. 

"Torrent benim arkadaşım"

Galatasaray'ı çalıştıran Domenec Torrent benim arkadaşım. 5 ay evvel Katar'da görüşmüştük. Çok deneyimli bir isim ve futbol mantalitesi bizimkiyle paralellik gösteriyor. Galatasaray'ı çok iyi yerlere getireceğine eminim. An itibarıyla bulundukları durumdan çıkabilecek kalitedeler. 

"Kerem çok yetenekli"

Galatasaray kompakt bir takım. Galatasaray'da bireysel olarak beni bir hayli şaşırtan derecede yetenekli oyuncular var. Kerem Aktürkoğlu da o oyuncuların başında geliyor. Galatasaray bize sorun çıkarabilir. Topa sahip olmalı ve onları oynatmamalıyız. 

"Kadroda değişiklik yapabilirim"

Yarınki maçın kadrosunda değişiklikler olabilir. Sakat ve yorgun olan futbolcularımız var. Onları dinlendirmem gerekiyor. Orta sahada ve ileride değişik futbolcular kullanacağız."

Yorumlar (0)