Sergen Yalçın’dan maç sonrası açıklamalar: Rakibin 2 kırmızısı atlandı!

Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın, 2-2 sonlanan Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, rakipten 2 oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Yalçın ayrıca maçta oyuncuların beklenilen performansı veremediğinin de altını çizdi.

SPOR 16.04.2021, 23:00 17.04.2021, 16:51
Sergen Yalçın’dan maç sonrası açıklamalar: Rakibin 2 kırmızısı atlandı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bu akşamüzeri oynanan 2-2 skorla sona eren Ankaragücü maçı sonrasında açıklamalar yaptı.

“Kendi sahamızda bir yenilgi almak istemiyoruz” diyen Yalçın, Ankaragücü’nden de 2 futbolcunun oyunda kırmızı kart görmesi gerektiğini ifade etti.

“Kendi sahamızda fire vermek istemiyoruz”

Sergen Yalçın’ın açıklamaları şu şekilde:

“Kendi sahamızda kesin bir galibiyet hedefimiz bulunuyordu. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda kaybetmek istemiyoruz. Bu oyun yalnızca kağıt üstünde oynanan bir oyun değil aynı zamanda sahada oynanan bir oyun. Özellikle skor 2-0 olduktan sonra takımın verdiği tepki, mücadelede beklenenin çok altında kaldı. Kimi oyuncularımızın performansı çok aşağıda kaldı.”

“Rakipten 2 futbolcu oyundan atılmalıydı”

Sergen Yalçın Ankaragücü’nden iki oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğini söyleyerek, “Şunu da söylemek istiyorum. Rakip takım Ankaragücü’nden 2 oyuncu kırmızı kart görmeliydi. Kasımpaşa karşılaşmasındaki gibi atılması gereken oyuncu oyundan alındı daha sonra. Fakat biz bunların arkasına sığınmıyoruz. Çünkü bugün kazanmayı hak edecek bir oyun ortaya koyamadık. Rakibe fazlasıyla izin verdik.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)