Nuri Şahin'li Antalyaspor’un bileği bükülmüyor

Nuri Şahin yönetiminde gösterdiği performansla Süper Lig’e damga vuran Fraport TAV Antalyaspor, 9 maçtır rakiplerine mağlup olmuyor. 

SPOR 03.04.2022, 12:43 03.04.2022, 16:26
Nuri Şahin'li Antalyaspor’un bileği bükülmüyor

Oynadığı son 4 maçı kayıpsız geçerek bu fikstürden 12 puan çıkarmayı başaran Akdeniz temsilcisi, taraftarının da yüzünü güldürdü. 

Sezonun 22. hafta karşılaşmasında Rize deplasmanına çıkan kırmızı-beyazlı ekip, Çaykur Rizespor’a 2-1 kaybetti. Bir sonraki haftaya 23 puanla tehlike hattında giren Fraport TAV Antalyaspor, Gaziantep FK’yı evinde ağırladığı müsabakadan da 0-0’lık beraberlikle ayrılarak 1 puana razı oldu. 



VavaCars Fatih Karagümrük zaferi ile 8 maçlık galibiyet hasreti sona erdi 

Galibiyet hasreti yaşayan kırmızı-beyazlıların 24. haftadaki rakibi ise Beşiktaş’tı. İstanbul’da oynanan zorlu müsabakadan da golsüz eşitlikle ayrılan Akdeniz ekibi, bir sonraki hafta VavaCars Fatih Karagümrük’ü 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başararak 8 maç aranın ardından 3 puana kavuştu. 

Malatya deplasmanında önemli 3 puan

Sezonun 26. haftasında Malatya deplasmanında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’a konuk olan Fraport TAV Antalyaspor, rakibini 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Bir sonraki hafta Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Akdeniz temsilcisi, 3 maçtan 7 puan çıkarmış oldu.

Peş peşe gelen galibiyetler yüzleri güldürdü

Süper Lig’in 28. hafta karşılaşmasında kendi evinde Demir Grup Sivasspor’u konuk eden Fraport TAV Antalyaspor, rakibini 1-0 yenmeyi başardı. 29. haftada Medipol Başakşehir’i de 1-0 yenen kırmızı-beyazlı ekip, bir sonraki hafta kendi evinde ağırladığı GZT Giresunspor’u de 4-1 gibi net bir skorla mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti. 

9 maçta sadece 3 gol yediler

Dün de Altay’ı deplasmanda 2-1’lik skorla geçen kırmızı-beyazlılar peş peşe aldığı galibiyetlerle taraftarını sevindirirken puanını da 44’e yükseltti. 31 haftada 11 kez sahadan mağlup ayrılan Antalyaspor, 12 kez kazandı, 8 müsabakada ise 1 puana razı oldu. Oynadığı son 9 karşılaşmadan 6 galibiyet ve 21 puan çıkaran Akdeniz temsilcisi, Nuri Şahin yönetimindeki başarılı performansı ile rakiplerine gözdağı verdi. Namağlup bir şekilde geçtiği bu 9 karşılaşmada sadece 3 gol yiyen Antalyaspor, 13 kez de ağları sarsarak gol sevinci yaşadı. 

Antalyaspor, 11 Nisan Pazartesi günü kendi evinde Hatay temsilcisi Atakaş Hatayspor’u ağırlayacak.  

Yorumlar (0)