Naim Süleymanoğlu'nun madalyaları nerede?

Naim Süleymanoğlu’nun madalyalarının kaybının ardından millî haltercinin aile avukatı Aziz Demir, Büyükçekmece Adliyesi’nde savcılığa suç duyurusunda bulundu.

SPOR 08.10.2019, 13:56 08.10.2019, 14:01
Naim Süleymanoğlu'nun madalyaları nerede?

 Naim Süleymanoğlu'nun aile avukatı bugün Büyükçekmece Adliyesi'ne giderek 7 dünya, 6 Avrupa, 3 olimpiyat madalyasının kaybolmasına ilişkin suç duyurusunda bulundu. 

Avukat Demir, şampiyon haltercinin evindeki aramalarda 17 madalyanın bulunamadığını açıklamıştı. Demir, bugün Cumhuriyet Savcılığı’na bu konu hakkında bir başvuruda bulundu. Avukat Demir, adliye çıkışında gazetecilere şu açıklamaları yaptı:

naim süleymanoğlu madalya ile ilgili görsel sonucu

"Bundan sonra sonucu yargıdan bekleyeceğiz"

“Bu konuda süren yargılamada merhumun kardeşinin verdiği ifade göre 3 adetinin Bulgaristan’da olduğu diğerlerinin nerede olduğu bilinmemektedir. Kasasında herhangi bir bulguya rastlanmadığı dolayısı ile kasasında yapılan incelemede madalyaların yerinde olmadığı tespit edildi. Bu vesile ile müvekkillerimin bana verdiği yetki ile bende evi rahmetli ile beraber kullananlar ondan sonra kullananlar ve evinin anahtarını bulunduranlar hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Bundan sonra sonucu yargıdan bekleyeceğiz” 

naim süleymanoğlu madalya ile ilgili görsel sonucu

"Madalyaların nerede olduğunu bilmiyoruz"

Maddi ve manevi olarak madalyaların büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Demir, "Bunların bence devlete ait bir müzede bulunması gerekirdi. Maalesef şu ana kadar böyle bir girişimde olmadı. Şu anda biz madalyaların nerede olduğunu bilmiyoruz” dedi.
 

Yorumlar (0)