Kadirova'nın ağabeyi: Bu dosya kapanmasın!

AK Parti milletvekili Şirin Ünal’ın evinde intihar ettiği ileri sürülen Nadira Kadirova’nın ağabeyi, Özbekistan'dan gönderdiği bir video mesajda, "Kardeşimin ölümü ile alakalı şüpheler var. Lütfen, sizden rica ediyorum, ne olur bu dosya kapatılmasın." dedi. 

GÜNDEM 08.10.2019, 13:57 08.10.2019, 14:01
Kadirova'nın ağabeyi: Bu dosya kapanmasın!

AK Parti İstanbul milletvekili Şirin Ünal'ın evinde intihar ettiği iddia edilen Nadira Kadirova hakkında tartışmalar devam ediyor.

23 yaşındaki Özbekistan vatandaşı Nadira Kadirova'nın ağabeyi, dosyanın kapatılmaması gerektiğini ifade etti.

Kadirova'nın ağabeyi, gönderdiği video mesajında, şunları kaydetti:

"Herkese merhaba, öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Özbekistan’dan selamlarımı iletiyorum. Kardeşimin ölümü ile alakalı şüpheler var. Lütfen, sizden rica ediyorum, yalvarıyorum, ne olur bu olay bu dosya kapatılmasın. Dosyayı kapatmamanızı rica ediyorum. Ne olur yani burada ailecek kahrolduk. Annem üzüntüden hemen ölebilir. Annem çok kötü durumda ve ilaçlarla, haplarla yanında duruyorum. Annem hemen ölebilir. Sizlerden rica ediyorum, bu dosyayı kapatmamanızı rica ediyorum, ne olur. Hepinize teşekkür ediyorum, sevgilerimi saygılarımı sunuyorum."

"Hala dosyaya ulaşamadım"

Kadirova ailesinin avukatı Birol Öztürk, konuya ilişkin önemli gelişmeler ve tanıklar olduğuna dikkat çekerek, "Özbekistan’da bulunan Türkiye Konsolosluğu’nun vekaletname konusunda ağabeye zorluklar çıkarttı. Hala dosyaya ulaşamadım ve dosyaya ulaştığımda çok detaylı bir açıklama yapacağım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)