Mohamed Elneny devre arasında Milan'a mı gidiyor?

Siyah-beyazlı takımın yaz transfer döneminde kiralalık olarak kadrosuna kattığı Mohamed Elneny'nin menajeri, Milan'ın transfer listesindeki 1 numaralı ismin Mısırlı yıldız olduğunu aktardı.

SPOR 17.10.2019, 11:40
Mohamed Elneny devre arasında Milan'a mı gidiyor?

Beşiktaş'ın bu sezon Arsenal'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mohamed Elneny'nin Milan'a transfer olacağı konuşuluyordu. Konuyla ilgili olarak yıldız futbolcunun menajeri Alaa Nazmy aaçıklamalarda bulundu. Mısır'da yayın hayatına devam eden Time Sport kanalında Nazmy, 27 yaşındaki ön liberonun Beşiktaş'a transfer süreci ve geleceği hakkında şu ifadelere yer verdi:

mohamed elneny beşiktaş ile ilgili görsel sonucu

"Milan ve Roma, geçtiğimiz sezonun Ocak ayında Mohamed Elneny'i transfer etmek istedi. O dönem kendisine birden çok teklif olmasına rağmen yürütülen görüşmelerden sonuç alınamadı. Geçtiğimiz yaz da oyuncuma pek çok takımdan teklif geldi. Leicester City, West Ham United ve Valencia bunlardan bazılarıydı. Ancak aralarında Arsenal'le anlaşmayı başaran Beşiktaş oldu.

"Kendisinin yeniden Arsenal'de oynama ihtimali var"

mohamed elneny ile ilgili görsel sonucu
 
Elneny, Ocak ayı için Milan'ın transfer listesinin en tepesinde. Bununla birlikte önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri bekliyoruz. Kendisi, Beşiktaş'tan ayrılabilir veya sözleşmesi bitene kadar takımda kalabilir. Arsenal Menajeri Unai Emery, Elneny'nin ayrılmasını kötü performansından ötürü değil, kendisini geliştirmesi için istedi. Kendisinin yeniden Arsenal'de oynama ihtimali var. Bu olasılık hâlâ çok güçlü."

Yorumlar (0)