Galatasaray tat vermedi

Kulüpler Birliği Vakfı'nın iş birliği içerisinde olduğu LaLiga (İspanya Birinci Futbol Ligi) ile organize ettiği Dostluk Turnuvası'nda Galatasaray, ağırladığı İspanya'nın Rayo Vallecano ekibine 1-0 mağlup oldu.

SPOR 03.12.2022, 19:09 05.12.2022, 09:22
Galatasaray tat vermedi

12'inci dakikada ev sahibi ekip, mersin esco rt, etkili bir atak geliştirdi. Sağdan meşin yuvarlakla buluşan Yunus Akgün'ün file bekçisinin üzerinden aşırıp kaleye doğru yönlendirdiği meşin yuvarlak, üst direkten döndü.

14'üncü dakikada bu defa Barış Alper Yılmaz, soldan ceza alanı içine katetti. Savunma oyuncusunu çalımlayan Yılmaz'ın sol çizgiden çektiği şutta file bekçisi Dimitrievski, meşin yuvarlağı zorlukla çeldi.

16'ıncı dakikada ceza yayının önünde Gomis'in düşürülmesiyle elde edilen serbest vuruşta topun başına Mata geçti. Bu futbolcunun şutunda, meşin yuvarlak yan direğin yakınından auta çıktı.

Falcao yeniden Nef Stadyumu'nda

34'üncü dakikada misafir ekibin golü geldi. Ceza sahasının önünde meşin yuvarlakla buluşan Martin'in şutunda, üst direğe de çarpan top filelerle buluştu: 0-1

51'inci dakikada defanstan seken meşin yuvarlağı önünde bulan Metehan Baltacı'nın vuruşunda, top üstten dışarı çıktı.

Maç, konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu arada, daha evvel sarı-kırmızılılarda forma giyen Rayo Vallecano'nun Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao, müsabaka öncesinde Nef Stadyumu'nda Galatasaraylı taraftarları selamladı ve forma imzaladı.

Yorumlar (0)