Fenerbahçe galibiyet çıkışını evinde sürdürmek istiyor

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Sivasspor ile deplasmanda berabere kalmıştı. Sarı-lacivertli takım evinde ağırlayacağı Kayserispor karşısında galibiyeti arıyor. Fenerbahçe galibiyet çıkışını evinde sürdürmek istiyor.

SPOR 24.01.2021, 14:02 25.01.2021, 11:41
Fenerbahçe galibiyet çıkışını evinde sürdürmek istiyor

Süper Lig’de 21. haftada evinde Kayserispor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe alacağı galibiyetle ligdeki çıkışına devam etmek istiyor. Ligin lideri Beşiktaş’ın 2 puan arkasında 39 puanla bulunan Fenerbahçe, Kayserispor ile oynadığı son Süper Lig maçını 2-1 skorla kazanırken, rakibini ise Mart 2016’dan bu zamana kadar rakibini üst üste iki kez hiçbir karşılaşmada mağlup edemedi.

Son 8 karşılaşmada 34 gol

Fenerbahçe, Kayserispor’u konuk ettiği son 8 Süper Lig maçında toplamda 34 maç kaydetti. Sarı-lacivertli ekip bu müsabakalarda 22 gol atarken, Kayserispor ise 12 golle buna karşılık verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut kariyeri süresince Süper Lig’de takımlar içinde en çok karşılaştığı rakibi Kayserispor’un karşısında 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Bulut, teknik direktörlük kariyerinde en çok mağlup ettiği iki rakipten biri 4 galibiyetle Kayserispor oldu, diğeri ise yine 4 galibiyetle MKE Ankaragücü oldu.

Evinde oynamış olduğu en son 3 karşılaşmada 9 puan elde eden Fenerbahçe 2020-21 sezonunda çıkmış olduğu ilk 6 iç saha karşılaşmasında 7 puan alabilmişti. Sarı lacivertli ekip bu sezonda öne geçtiği için herhangi bir maçta puan kaybetmedi.

Yorumlar (0)