Devlerin Eriksen savaşı!

Tottenham'dan ayrılacağı tahmin edilen Danimarkalı oyun kurucu Christian Eriksen için Avrupa'nın iki dev takımı  transfer yarışına başladı.

SPOR 15.01.2020, 10:13
Devlerin Eriksen savaşı!

Premier Lig takımlarından Tottenham’da oynayan ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Christian Eriksen, Inter ve Paris Saint Germain’in amansız bir transfer yarışına girmesine sebep oldu. Danimarkalı oyuncu ile yakından ilgilenen Inter’in yaptığı 10 milyon Euro’luk teklifi kabul etmeyen Tottenham, Eriksen için 20 milyon Euro istedi. Tottenham’ın istediği rakama en yakın teklif ise Paris Saint Germain yaptı.

Paris Saint Germain, sezon sonu serbest kalacak olan Eriksen için 16 milyon Euro’ya kadar çıktığı ifade edildi. The Mirror’da yer alan haberde; Eriksen’i bu fiyata alınabilecek önemli bir yıldız olarak gören Fransız takımı, yaptığı teklifle Inter’in önüne geçti. Sezon başında Real Madrid’e gitmek istediğini belirten ancak transferi gerçekleşmeyen Eriksen, Tottenham ile yeni sözleşme imzalamayı da onaylamıştı. Beklenenin aksine Real Madrid, devre arası transfer döneminde Eriksen için herhangi bir temas kurmadı.

Ajax’tan 2013'de 13.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Tottenham’a transfer olan Eriksen’in piyasa değerinin yaklaşık 90 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.

Bu sezon Tottenham formasıyla 25 resmî maçta forma giyen Eriksen, 3 gol ve 3 asistlik katkıda bulundu.

Yorumlar (0)