Denizlispor'da 18 kişi birden karantinaya girdi

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor, kulüpteki Covid-19 vakaları sebebiyle 8 Ocak’ta oynanacak Bandırmaspor maçının ertelenmesini istedi. Denizlispor, TFF’ye başvurularda bulundu. 

SPOR 05.01.2022, 15:06 05.01.2022, 17:41
Denizlispor'da 18 kişi birden karantinaya girdi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden yeşil-siyahlı Denizlispor Kulübü, yazılı bir açıklama yayınlayarak 8 Ocak’taki Bandırmaspor maçının ertelenmesini talep etti. Ziraat Türkiye Kupası kapsamında Galatasaray ile karşılaşan yeşil-siyahlı ekip, 4 günlük iznin ardından yeni bir maça hazırlanırken teknik heyetten 2 kişinin, kulüp çalışanlarından 1 kişinin, yönetici ekibinden 4 kişinin, sağlık ekibinden 3 kişinin ve oyuncular arasından da 8 kişinin PCR testinin pozitif olduğunu bildirdi. 



18 kişi karantinaya girdi 

Kulüp genelinde 18 kişinin birden karantinaya girdiğini belirten Denizlispor Kulübü, açıklamasında şunları aktardı: “Pandemi sebebiyle yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi açısından TFF’ye gerekli girişimlerde bulunulmuştur. Ortaya çıkan olumsuz tablodan etkilenmememiz için 8 Ocak Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Royal Hastanesi Bandırmaspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi konusunda TFF’ye müracaat edilmiştir.”

Yorumlar (0)