Survivor için büyük iddia! Acun devrediyor

Yakın zamanda satın aldığı futbol takımı Hull City’nin çok yoğun bir dönemden geçtiği ve devamlı koşturmaca içinde olduğu görülen Acun Ilıcalı'nın, her sene milyonların ekrana kitlendiği Survivor yarışması için büyük bir iddia ortaya atıldı.

MEDYA 29.08.2022, 17:40 30.08.2022, 12:06
Survivor için büyük iddia! Acun devrediyor

Medya alanında başarılı bir isim olan Acun Ilıcalı, son zamanlarda bütün dikkatini takımı Hull City’ye vermiş durumda. Neredeyse bütün maçlara gitmeye uğraşan Ilıcalı, zamanının büyük bir kısmında yoğun bir tempoyla çalışıyor.

Takımının maçları yoğunluğunu attırdı

Yoğunluğunun arasında geçtiğimiz gün dünya evine giren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin düğününe katılan Acun Ilıcalı, "Bu aralar normalden daha yorgunum. Ancak bu yorgunluğum düğüne gelmeme engel oluşturmadı. Seve seve geldim. Beni şu an maçlara gidip gelmek çok fazla yoruyor. 2 hafta içerisinde toplam 5 maça gittim ve geldim. Yorgunluk zor tabi. Ama sonuç iyi olunca da insan fazlasıyla mutlu hissediyor." şeklinde konuştu.

Survivor'ı bırakıyor

Medya sektörünün önde gelen isimlerinden olan Acun Ilıcalı’nın bu durumu büyük bir iddiayı da gün yüzüne çıkardı. Söylenenlere göre, Acun Ilıcalı, milyonların izlediği Survivor için bırakma kararı verdi. Takımı sebebiyle Ilıcalı’nın, söz konusu yarışmayı Murat Ceylan'a devredeceği ifade ediliyor.

Yarışma sırasında kritik bir sorun yaşanmadığı sürece, oyunları ve ada konseyini Murat Ceylan'ın idare edeceği öne sürülüyor.

Yorumlar (0)