Önce Serenay Sarıkaya şimdi de Aleyna Tilki 

Aleyna Tilki, önceki akşam kendisinden yaşça büyük bir erkekle akşam yemeği yedi. Mekan çıkışında görüntülenen Aleyna Tilki, kendisine yemek yediği kişiyi soran muhabirlere cevap vermezken mekanda birlikte olduğu kişinin Haldun Demirhisar olduğu görüldü. Demirhisar, geçtiğimiz sene Serenay Sarıkaya’yı evinde misafir etmesiyle tanınmıştı. Sarıkaya ve Demirhisar arasında çıkan aşk dedikoduları, genç oyuncu tarafından yalanlanmıştı. Demirhisar’ın Aleyna Tilki ile yemek yemesi ve mekandan çıkarken “zafer işareti” yapması akıllarda soru işareti yarattı. 

MAGAZİN 24.12.2021, 14:27 26.12.2021, 09:45
Önce Serenay Sarıkaya şimdi de Aleyna Tilki 

Şarkıları, dansları ve çocuksu hareketleri ile sık sık gündem olan 21 yaşındaki Aleyna Tilki, kendisinden bahsettirmeye devam ediyor. Önceki akşam 2 çocuk babası, evli iş insanı Haldun Demirhisar ile yemek yiyen Tilki, magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce de yemek yemek için bir araya geldikleri bilinen Tilki ve Demirhisar çiftinin yine bir mekanda buluşması akıllara soru işareti kazıdı. 



Sorulara cevap vermedi 

Aleyna Tilki, mekan çıkışında muhabirlerin sorduğu sorulara cevap vermekten kaçınsa da Haldun Demirhisar’ın zafer işareti yaparak kameralara poz vermesi çok konuşuldu. 2000 doğumlu Aleyna Tilki’nin kendisinden yaşça büyük işletmeci Haldun Demirhisar ile yemek yemesinin ne gibi haberlere gebe olduğu ise şimdiden merak konusu. 



Bir dönem Serenay ile anılmıştı 

Haldun Demirhisar’ın ismi geçtiğimiz sene Serenay Sarıkaya ile anılmıştı. Sarıkaya’nın, Demirhisar ile görüştüğü fotoğraflar ile ortaya çıkmış fakat Sarıkaya, arada bir aşk olmadığını yalnızca arkadaş olduklarını dile getirmişti. 

Haldun Demirhisar, Türkiye’nin önemli tatil merkezlerinden olan ünlü bir otelin, sahilin ve birkaç işletmenin sahibi olmasıyla biliniyor. Ünlü iş insanının ismi daha önce de Bennu Gerede ile anılmıştı. 

Yorumlar (0)