Konserini deprem nedeniyle iptal etti!

Elazığ'da dün akşam saatlerinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Haluk Levent, Bursa'daki konserini iptal etti. Konseri yapmanın hiçbir anlamının kalmayacağını kaydeden ünlü sanatçı, Elazığ ve Malatya'daki Ahbaplar koordine oldular." ifadesini kullandı.

MAGAZİN 25.01.2020, 11:34
Konserini deprem nedeniyle iptal etti!

Dün Elazığ'da saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bunun üzerine Haluk Levent, Bursa'da vereceği konseri iptal etti.

Ünlü sanatçı, konserin başlamasına dakikalar kala sahneye geldi.

Levent, kendisini dinlemek için gelenlere yaptığı açıklamada, Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle kötü haberler aldıklarını kaydederek, "Eğer konseri yapamayacak durumda olursak burada otururum, sohbet ederiz. Yine gitmem bir yere, saatlerce muhabbet ederiz." dedi.

"Konseri yapmanın hiçbir anlamı kalmayacak"

Çok kötü sonuçlarla karşılaşılması durumunda konseri yapmanın hiçbir anlamının kalmayacağını belirten Levent, "Elazığ ve Malatya'daki Ahbaplar koordine oldular." ifadesini kullandı.

Levent, alkışlar arasında sahneden ayrıldı ve başkanı olduğu Ahbap Derneği üyelerinden Elazığ'daki gelişmelere ilişkin bilgi aldı. Sahnenin önüne gelen ünlü sanatçı, bu durumda konseri yapamayacaklarını bildirdi.

Konserin ertelendiğini aktaran Levent, kendisini dinlemeye gelenlerin arasında dolaştı ve onlarla muhabbet etti.

"Ahbap başkanı olarak görevime gideyim"

Ünlü sanatçı, sürekli olarak Elazığ'daki son durumu telefonundan takip ederken, bölgede bulunan Ahbap üyeleri ile konuştu. Levent, dinleyicilerden izin alarak, "Maalesef haberler kötü, hayatını kaybeden dostlarımıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ben Ahbap başkanı olarak görevime gideyim." dedi.

Gelişmeleri kulisten izleyen sanatçının konseri, 5 Şubat gününe ertelendi. 


 

Yorumlar (0)