Edis: Korkum yok, şarkılarım dinleniyor!

Bir mekanda kız arkadaşıyla görüntülenen şarkıcı Edis, hakkında merak edilen sorulara yanıt verdi. Oyunculuk yapmayı düşünüp düşünmediğine ilişkin soruyu da cevaplayan ünlü şarkıcı, "İki albüm hazırlığı içindeyim. Güzel iş yapmazsanız korkun. Benim şarkılarım dinleniyor. Dinlenmeme korkum yok." ifadelerini kullandı.

MAGAZİN 16.10.2022, 11:19 17.10.2022, 10:07 Hakan Öksüz
Edis: Korkum yok, şarkılarım dinleniyor!

Çıkardığı şarkılarla milyonların hayranı olan Edis Görgülü, önceki günlerde kız arkadaşıyla Bebek'teki bir mekanda görüntülendi. Köpeğine yemek yedirdiği görülen Edis, "İş yoğunluğumdan dolayı köpeğimle ilgilenmem zor oluyor. O yüzden İstanbul'da bulunduğum zamanlarda onu yanımdan ayırmamaya çalışıyorum. Henüz 7 aylık." diye konuştu.

"Güzel şarkı dinlenir"

Şarkıcı Edis, milyonlarca hayranının dört gözle beklediği yeni albüm çalışması hakkında da konuştu. Oldukça farklı bir albüm hazırlığı içinde olduğunu kaydeden ünlü şarkıcı, iki albüm yapmanın riskli olup olmadığı sorusunu da yanıtladı. Şarkının güzel olduğu sürece dinleneceğini kaydeden Edis, "Böyle bir korkum yok. Güzel iş yapmazsanız korkun. Benim şarkılarım dinleniyor. Dinlenmeme korkum yok." dedi.

"Sosyal medyadaki yorumlara gülüp geçiyorum"

Kıyafetleriyle ilgili sosyal medyadan gelen eleştirileri ciddiye almadığını belirten Edis, "Gülüp geçiyorum. Eğer sosyal medyada hakkımızda yazılıp çizilen her şeyi ciddiye alırsak yaşayamayız. Yoksa sosyal medya işkence halini alır." ifadelerini kullandı.

Oyunculuk sorusuna da yanıt verdi

Bir filmde veya dizide oynamayı düşünüp düşünmediği sorusunu da cevaplayan Edis, "Kendimi canlandırabileceğim bir iş olursa düşünülebilir. Fazla uzun süreli bir iş uygun olmaz diye düşünüyorum, çünkü programım çok yoğun. İki albümü aynı anda hazırlamaya çalışıyorum şu an. Albüm çekimlerine bile gidemiyorum, zamanım yok." dedi.

Yorumlar (0)