Chloe Kardashian'ın babası O.J. Simpson mu?

Bir süredir fısıltılarla eşlik edilen “Khloe Kardashian O.J. Simpson’ın kızı” söylentisine O.J. Simpson'dan yanıt geldi.

MAGAZİN 18.06.2019, 18:03 18.06.2019, 18:34
Chloe Kardashian'ın babası O.J. Simpson mu?

Khloe Kardashian’ın babasının O.J. Simpson olduğu söylentileri uzun zamandır magazin gündemini meşgul ediyordu.

Karısını öldürmesi nedeniyle cinayetle suçlanan O.J. Simpson, Kardashian/Jenner kardeşlerin babası Robert Kardashian ile yakın arkadaştı.

Simpson, Kardashian'ların annesi Kris Jenner’la da yakındı.

"BU HİKAYELER DÜZMECE"

Simpson, Twitter hesabında yayınladığı videoda “Bildiğiniz gibi Bob Kardashian benim için bir kardeş gibiydi. O harika biriydi. Kris’le tanıştı ve evlendi. Birliktelerken mükemmel zaman geçiriyorlardı. Ne yazık ki bitti. Asla Kris’e karşı romantik ya da cinsel bir ilgim olmadı. Onun da bana karşı bir ilgisi olduğuna dair bir belirti görmedim. Tüm bu hikayeler düzmece. Kötü ve tatsız” ifadelerini kullandı.

Simpson ayrıca, “Diğer kardeşleri gibi Khloe ile de gurur duyuyorum. Net gerçek şu ki o benim kızım değil” dedi.

O.J. SIMPSON DAVASI

Amerikan futbol yıldızı O.J. Simpson, Nicole Brown'la yedi yıllık evliliğini bitirmesinden sonra, Brown’ın, yeni taşındığı evin hemen önünde ölü bulunması neticesinde cinayetle suçlanmıştı.

OLAY IRKÇILIK TARTIŞMALARINA DÖNMÜŞTÜ

Simpson için “Dream Team” (Rüya Takımı) adıyla kurulan avukat ordusu içinde Kardashian Kardeşler’in babası Robert Kardashian da bulunuyordu. Simpson'ın avukatlarının gayretleriyle hukuk mücadelesi yerini ırkçılık tartışmalarına bırakmıştı.

Sonuçta, tüm kanıtlara karşın Simpson masum bulunmuş ancak yarattığı manevi zararlar için eski eşinin ailesine 33 milyon dolar ödemeye mahkum edilmişti.

Yıllar sonra 2008'de silahlı soygun ve adam kaçırma suçundan tutuklanan Simpson, dokuz yıl hapiste kalmış, 2017’de şartlı tahliyeyle serbest bırakılmıştı.

Yorumlar (0)