Karamollaoğlu: Aşı olmanızı öneriyorum!

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, vatandaşların koronavirüs aşısını yaptırmalarını önerdi. 

GÜNDEM 30.12.2020, 16:50 30.12.2020, 16:53
Karamollaoğlu: Aşı olmanızı öneriyorum!

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Çin'den ithal edilen ve 3 milyon dozu bugün Ankara'ya ulaşan koronavirüs aşılarına ilişkin açıklamada bulundu.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, "koronavirüs aşısını yaptırmayanların vatan haini olduklarına" dair açıklamalarda bulunan kişilere tepki gösterdi.

Karamollaoğlu, koronavirüsün iyice yaygın hale geldiğini belirterek, vatandaşların koronavirüs aşısını yaptırmalarını önerdi. 

"Ülkeler çözüm üretmeye çalışıyor"

Koronavirüs aşısına ilişkin pek çok senaryonun ortaya atıldığına dikkat çeken Karamollaoğlu, koronavirüsün dünya genelinde yayıldığını ve ülkelerin bu duruma çözüm üretmeye çalıştığını söyledi.

Karamollaoğlu, farklı koronavirüs aşılarının üretildiğini kaydederek, Türkiye'nin Çin'den aşı ithal ettiğini ve aşıları taşıyan uçağın sabah saatlerinde indiğini hatırlattı.

"Niye muhtaç hale geldik?"

Türkiye'nin önceden aşı üreten bir ülke olduğuna dikkat çeken Karamollaoğlu, Türkiye'nin Çin'e bir süre önce aşı gönderdiğini söyledi.

Karamollaoğlu, "Türkiye'nin neden Çin'in ürettiği aşıya muhtaç hale geldiğini" sorarak, Türkiye'nin aşı üreten tüm kurumlarını kapattığını ifade etti. 

Yorumlar (0)