Çocuklar ortalığı birbirine kattı! 7 kişi tedavi altında

Kayseri’de, 9 katlı bir binanın yangın merdiveninde oyun oynayan ve iddiaya göre merdiven üzerindeki eşyaları ateşe vererek yangın çıkaran çocuklar, ortalığı adeta birbirine kattı. Çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, dumandan etkilenen 7 kişi ise tedavi altına alındı. 

GÜNDEM 16.04.2022, 16:56 17.04.2022, 09:33
Çocuklar ortalığı birbirine kattı! 7 kişi tedavi altında

İddiaya göre, Melikgazi ilçesinde yer alan 9 katlı bir binanın yangın merdiveninde oyun oynayan çocuklar, 5. katta merdiven üzerinde bulunan bazı eşyalar olduğunu fark etti. Eşyaları bir süre inceleyen çocuklar, eğlence olması için ateşle bu malzemeleri yakmaya başladı. Kısa sürede büyüyen ateş, yangına dönüştü. Dumanların yükselmesi üzerine apartman sakinleri tarafından itfaiye ekiplerine ihbarda bulunuldu. 

İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü

Yapılan ihbar sonrası bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. Yangından kurtulmak için hızla kendini apartmanın dışına atan vatandaşlar, birbirleri ile istişarelerde bulunarak yangının çıkış sebebini anlamaya çalıştı. İtfaiye ekiplerinin yerinde ve hızlı müdahalesi ile çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Polis ekipleri de bölgede geniş çapta güvenlik önlemleri aldı. 

7 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı

Apartmanda oturan ve dumandan zehirlenen 7 kişi ise, sağlık ekipleri tarafından bölgede ilk müdahalenin yapılması sonrası Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Zehirlenen apartman sakinlerinin tedavisi devam ediyor. Çıkan yangın ile ilgili soruşturma sürüyor. 

Yorumlar (0)