Koronavirüs salgınından ilginç görüntüler!

Çin'in Wuhan kentinde başlayarak yayılan koronavirüs salgını, ülkede ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Salgın tehlikesi altında olan yerlerde insanlar, pet şişeler ve kasklar aracılığıyla korunmaya çalışıyor.

DÜNYA 29.01.2020, 16:38
Koronavirüs salgınından ilginç görüntüler!

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak yayılan koronavirüs nedeniyle 132 kişi hayatını kaybetti. Dünya genelinde ise 6 bini aşkın insan enfekte olmuş durumda.

Ülkenin koronavirüse karşı mücadelesi sürüyor. 

Uçak yolculuğu yapan kişiler, motosiklet kaskları, poşetler ve plastik şişeler kullanarak kendilerini koronavirüsten korumaya çalışıyor. 

Sosyal medyada yayılan fotoğraflar, insanların salgın nedeniyle ne kadar endişeli olduklarını ve çaresiz hissettiklerini gösteriyor.

Söz konusu fotoğraflarda, insanların kafalarına plastik şişe geçirdiği ve çocukların poşete sarıldığı fark ediliyor. 

Şanghay-Perth uçuşunda ise bir adamın, koronavirüsten korunmak amacıyla motosiklet kaskı taktığı görüldü. Aynı uçuşta yer alan bazı yolcular, insanların maske taktığını ve uçağın yere inmesinin ardından hemen spreylerle kendilerini dezenfekte ettiklerini aktardı. 

Koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde birçok havayolu şirketi, Çin uçuşlarını durdurdu.

Son olarak İngiliz hava yolları British Airways (BA), yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını sebebiyle Çin'e tüm uçuşlarını durdurmaya karar verdi. 

Yorumlar (0)