Görevimiz Tehlike 7 çekimlerindeki tehlikeli sahneyi, Tom Cruise anlattı!

Bir televizyon programına konuk olan ünlü Hollywood aktörü Tom Cruise, geçtiğimiz yıl çekimleri gerçekleşen ve bu yıl da süren ‘Görevimiz Tehlike 7’ nin çekimlerni anlattı. Motorsikletle uçurumdan atladığını belirten Cruise, sahnenin çekimi hakkında detayları paylaştı.

DÜNYA 18.04.2021, 16:59 22.04.2021, 10:04
Görevimiz Tehlike 7 çekimlerindeki tehlikeli sahneyi, Tom Cruise anlattı!

Pandemi sürecinde çekimleri yapılan ve merakla beklenen ‘Görevimiz Tehlike’ yani ‘Mission Impossible’ serisinin yedinci filmi, sinemaların açılma durumuna göre vizyona girecek filmler arasında. Filmin başrol oyuncusu olan ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise, bir televizyon programına katıldı ve filmin çekim süreci hakkında bilgi verdi. Özellikle film setinde bir çalışana küfrettiği anların ses kaydının basına sızmasıyla bir ara gündemde olan Tom Cruise, filmde tehlikeli bir sahne çektiklerini anlattı. 



Beş gün boyunca 8 kez sahne çekildi

Filmde bir motorsiklet sahnesi olduğunu belirten Cruise, motosikletle bir uçurumdan atlama sahnesi çektiklerini belirtti. Sahnede bir uçuruma bakan büyüleyici bir rampada motorsiklet sürdüğünü söyleyen Cruise, o sahnenin erde arkasını anlattı. Filmin çekimleri sırasında basına sızan sahnenin kamera arkası ise, Norveç’te filmin yeniden başlayan prodüksiyonu sırasında gerçekleşmişti. Rampada motorsikleti sürdüğünü söyleyen Cruise, sahnenin çekimlerinin tamı tamına beş gün sürdüğünü belirtti.



Mayıs 2022’de vizyona girmesi bekleniyor

Sahneyi 8 kez çektiklerini belirten Cruise, sahnenin hazırlanmasının tam 1 yıl sürdüğünü de itiraf etti. Sahnenin çekimleri esnasında çok zorlandıklarını belirten Cruise, bunun çocukluğundan beri yapmak istediği bir şey olduğunu da sözlerine ekledi. Serinin altıncı filminde de helikopterle uçma sahnesi çeken Cruise, yönetmen Christopher McQuarrie'ye çok güvendiğini söylemişti. Görevimiz Tehlike 7 filminin 27 Mayıs 2022 tarihinde vizyonu ertelenirken, Cruise’un bir diğer filmi Tom Gun: Maverick ise, 19 Kasım 2021 tarihinde vizyona girecek. 


 

Yorumlar (0)