250 kişiyi yaralayan Kaula müebbet hapse mahkum edildi

Hindistan'da 30'u çocuk 250 kişiyi yaralayan ve bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Kaula ismindeki 'alkolik' olduğu iddia edilen maymun müebbet hapse mahkum edildi.

DÜNYA 19.06.2020, 01:25
250 kişiyi yaralayan Kaula müebbet hapse mahkum edildi

Hindistan Uttar Pradeş eyaletinde Kanpur hayvanat bahçesinde 'alkol bağımlısı' olduğu ve rehabilitasyon çalışmalarına yanıt vermeyen 6 yaşındaki Kalua ismindeki maymun, 1 kişiyi öldürüp 250 kişiyi yaralayınca müebbet hapse mahkum edildi.

Hayvanat bahçesi doktoru Mohd Nasir, basına yaptığı açıklamada, maymun serbest bırakılırsa gittiği yerde de 3 yıl önce de olduğu gibi hayvanat bahçesine getirildiği zamandaki agresif davranışlar sergileyeceğini paylaştı.

30'u çocuk 250 kişiyi yaraladı

Kaula'nın hayvanat bahçesine getirilmeden Mirzapur'da yaşadığı ve sahibinin onu et ve alkolle beslediği iddia ediliyor. Kaula'nın sahibi öldükten sonra iyice saldırganlaştığı ifade edilirken yakalanmadan önce 30'u çocuk 250 kişiyi yaraladığı ifade ediliyor.

Bununla birlikte maymunun yaralamış olduğu kişilerden birinin hayatını kaybettiği birinin ise estetik ameliyat geçirmek durumunda kaldığı paylaşılıyor.

Yorumlar (0)