Wednesday dizisi konusu nedir, nereden izlenir?

Wednesday dizisi konusu nedir, nereden izlenir? Wednesday dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Wednesday dizisi yönetmeni kim? Wednesday dizisi kaç bölüm? Wednesday dizisi Netflix'te var mı? İşte yanıtlar...

KÜLTÜR-SANAT 28.11.2022, 12:13 29.11.2022, 09:36 Hakan Öksüz
Wednesday dizisi konusu nedir, nereden izlenir?

Wednesday dizisi, son günlerin en popüler yapımlarından biri oldu. Wednesday dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Wednesday dizisi nereden izlenir? ve Wednesday dizisi kaç bölüm? gibi soruların yanıtlarını verdik.

Wednesday dizisi konusu nedir?

Wednesday dizisi konusu nedir? sorusunun yanıtı aranıyor. Wednesday dizisi, son günlerin en popüler yapımları arasında yer aldı. Wednesday dizisi, Wednesday Addams isimli genç kızın, peş peşe yaşanan cinayetleri araştırmasını konu ediniyor. Alaycı ve zeki bir genç kız olan Wednesday Addams'ın Nevermore Akademisi'nde geçirdiği öğrencilik döneminde yaşanan olaylar anlatılacak.

Anne ve babasının 25 yıl önce karşılaştığı doğaüstü bir olayın gizemini çözmek isteyen Wednesday Addams, bir yandan da kasabada meydana gelen cinayetlerin ardındaki sebepleri ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Medyumluk gücünden faydalanarak olayları çözmeye çalışan Wednesday Addams, dedektiflik hikayelerini seven kişileri ekran başına kilitleyecek.

Wednesday dizisi nereden izlenir?

Wednesday dizisi, son zamanların en çok konuşulan yapımlarından biri oldu. İzleyiciler, Wednesday dizisi nereden izlenir? sorusunun yanıtını merak ediyor. Wednesday dizisi Netflix platformu üzerinden izlenebilir. 

Wednesday dizisi oyuncuları

Wednesday dizisi oyuncuları merak ediliyor. Dizi tutkunları, Wednesday dizisi oyuncu kadrosu hakkında araştırmalar yapıyor. Wednesday dizisi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler aşağıda verilmiştir.

  • Jenna Ortega - Wednesday Addams,
  • Catherine Zeta-Jones - Morticia Addams,
  • Riki Lindhome - Dr. Valerie Kinbott,
  • Gwendoline Christie - Larissa Weems,
  • Percy Hynes White - Xavier Thorpe,
  • Jamie McShane - Şerif Galpin,
  • Luis Guzman - Gomez Addams,
  • Hunter Doohan - Tyler Galpin,
  • Naomi J. Ogawa - Yoko Tanaka,
  • Christina Ricci - Marilyn Thornhill.

Wednesday dizisi yönetmeni kim?

Wednesday dizisi yönetmeni kim? sorusunun yanıtı aranıyor. Wednesday dizisinin yönetmenlik koltuğunda Tim Burton oturmuştur. Big Fish, Sweeney Todd, Makas Eller, Ölü Gelin, Hayalet Süvari ve Beter Böcek gibi unutulmaz filmlerin başındaki isim olan Tim Burton'ın Netflix'te yayınlanan Wednesday dizisi, ünlü yönetmenin hayranlarını ekran başına kilitledi. 

Wednesday dizisi kaç bölüm?

Peki Wednesday dizisi kaç bölüm? Bir mini dizi olan Wednesday toplamda 8 bölüm yayınlandı. Netflix'te yayınlanan Wednesday dizisi, kısa sürede platformun en çok izlenen yapımları arasına girdi. 

Yorumlar (0)