Türk hayranları için LP'den evde konser!

Amerikalı şarkıcı LP (Laura Pergolizzi), Türk hayranları için evinden konser verdi.

KÜLTÜR-SANAT 26.05.2020, 13:36 26.05.2020, 14:44
Türk hayranları için LP'den evde konser!

"Lost on You" isimli şarkısı ile tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de müzikseverler tarafından büyük ilgi gören İtalyan asıllı Amerikalı şarkıcı LP (Laura Pergolizzi), Covid-19 (yeni tip koronavirüs) önlemleri çerçevesinde evinden konser verdi.

@birlikteguzel sayfasından yaptı

Müzik dünyasında "LP" ismiyle tanınan Laura Pergolizzi, Ramazan Bayramı'na özel Instagram'da "@birlikteguzel"in sayfasından gerçekleştirdiği konser yayınında Türk hayranlarıyla buluştu.

"Lost on You" şarkısını seslendirdi

İlk albümünü "Heart Shaped Scar" adıyla 2001 senesinde çıkaran Laura Pergolizzi, konserde başta "Lost on You" olmak üzere "Muddy Waters", "Into the Wild" ve "Tightrope"nin aralarında bulunduğu birçok sevilen şarkısını okudu.

Ünlülere onlarca şarkı verdi

Rihanna, Christina Aguilera, Backstreet Boys, Cher Lloyd gibi birçok ünlü sanatçıya verdiği şarkılarla da bilinen sanatçı Laura Pergolizzi, geçen yıl Türkiye'de 3 konserin yer aldığı bir turne düzenlemiş ve yoğun ilgiyle karşılaşmıştı.

Yaklaşık yarım saat süren konserde ünlü şarkıcı Laura Pergolizzi'ye, 4 kişilik bir orkestra eşlik etti.

LP kadın mı erkek mi?

LP olarak tanınan ve "Lost on You" şarkısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Laura Pergolizzi, şarkısındaki tavırları, dudak hareketleri özelinde jest ve mimik hareketleriyle ilgi odağı oldu. LP'nin cinsiyetinin ne olduğu uzun süre tartışıldı.

"LP kadın mı erkek mi" sorusuna cevap arayanlar Laura Pergolizzi'nin kendi cinsiyetini tanımlamasıyla "LP kadın mı erkek mi" sorusunun cevabını buldu.

Kendisini cinsiyet üstü olarak tanımlayan LP aslında cinsiyet olarak erkek ancak LP kendisinin kadın olduğunu söylüyor. Daha doğru ifadeyle kendisini kadın hissediyor.

LP'nin üstelik bir de kız arkadaşı var. LP'nin sevgilisini ismi Tamzin Brown. Kız arkadaşının olması, LP'nin kendisini erkek olarak hissettiği anlamına da gelmiyor. Zira LP, kız arkadaşına karşı hissiyatının lezbiyenlik şeklinde olduğu söylüyor.

Yorumlar (11)
. 4 yıl önce
kendisi biyolojik olarak kadın ama kendini bir cinsiyet kalıbına sokmak istemiyor.Haberinizi tekrar düzenlemenizi öneririm.
.. 3 yıl önce
Kendisini nereye sokmak istiyor acaba?
Lara 4 yıl önce
HABER ÇOK YANLIŞ LÜTFEN TEKRAR DÜZENLER MİSİNİZ?
sude 4 yıl önce
tamzin brownla ayrılalı yıllar oluyor şuanki nişanlısı lauren ruth ward ve cinsiyet kısmıda yanlış lütfen düzeltin
kübra 4 yıl önce
lp candır yaa
Buğlem 3 yıl önce
LP kız lütfen düzeltin bunu .LP candır yaaa kafa dinleyeceksen şarkıları mükkemmeldir ,k pop dışında dinlediğim sayılı şarkıcıdan bir kaçıdır (lütfen k pop ile ilgili düşünceleriniz sevmemenizi bana söylemeyin bıktım bundan erkekler makyaj yapıyor felan size ne yaa ,ayrıca bts sayesinde koreli şarkıcılar belli bir süre askere gitmiyicek ,billboarda giden ilk k pop grubu lütfen ne alaka demeyin yanlış anlamayın ve k pop dinleyenler çocuk ve ergen değil çocuğu olan bir anne bile bts sevebiliyor)
.. 3 yıl önce
haber asla doğru değil lp bir kadın haberi düzeltirseniz sevinirim ♥
Erkan 3 yıl önce
Kendini nasıl hissediyorsa odur.
Carlie 3 yıl önce
Kendisi erkek,bununla ilgili YouTube kanalın da bir foto paylaşmıştı,orda bir kadınla yan yanaydı.Yani erkek kadın olması sizi ilgilendirmez, napcanız karsim siz dinlemen ize bakın
Yılmaz 3 yıl önce
LP cinsiyet olarak erkek. Haber doğru yapılmış. Ama kendini kadın hissettiğini zaten kendi söylüyor. Kendini kadın hissetmesi zaten erkek olduğu anlamına geliyor.
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın