Sıra Dışı filminden, hayatta kalma sırları videosu geldi!

“Ölüm Günün Kutlu Olsun”ve “Paranormal Activity” serisinin başarılı yönetmeni Christopher Landon’ın geçen hafta vizyona giren yeni filmi “Sıra Dışı” ndan ‘Korku filmi izlerken hayatta kalabilmenin sırları’ başlıklı eğlenceli bir video yayınlandı!

KÜLTÜR-SANAT 17.11.2020, 16:48
Sıra Dışı filminden, hayatta kalma sırları videosu geldi!

Geçtiğimiz hafta ülkemizde vizyona giren, “Ölüm Günün Kutlu Olsun”ve “Paranormal Activity” serileriyle korku sinemasına renkli bir bakış getiren başarılı yönetmen Christopher Landon’ın yönetmenliğini üstlendiği “Sıra Dışı” filminden ilginç bir video yayınlandı! 

Bir korku filmi izlerken hayatta kalabilmenin ipuçları burada!


Lise öğrencisi Millie Kessler’ın bir seri katilin yeni hedefi olması ve mistik hançer sayesinde vücut değişimi yaşamasına odaklanan filmin ekibinden ‘Korku filmi izlerken hayatta kalabilmenin sırları’ adlı bir video yayınlandı. Videoda kurallar teker teker sıralanıyor ve  aynalardan kaçınma, serseri gibi giyinme, kahvaltı yapma gibi durumların yapılması esprili bir dille anlatılıyor.


Filmde, okulundaki popüler gruptan çok çeken Mille’nin başı, bu da yetmezmiş gibi seri katille derde girer. Katil Butcher’ın yeni hedefi olan Mille, katilin hançerinin beden değişimi yaşattığını öğrenince de işler sarpa sarar. 24 saat geçtikten sonr bu durumdan kurtulamayacağını öğrenen Millie, laneti geri çevirmek için bir maceraya atılacaktır…
 

Yorumlar (0)