Samaritan filmi konusu ne, nereden izlenir?

Samaritan filmi konusu ile ilgili araştırma yapan izleyiciler, filmin nereden izlenebileceğini öğrenmeye çalışıyor. Peki Samaritan filmi konusu ne, nereden izlenir? Samaritan filmi oyuncuları kimlerdir? Samaritan IMDB puanı kaç? İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 27.08.2022, 12:48 29.08.2022, 08:56 Hakan Öksüz
Samaritan filmi konusu ne, nereden izlenir?

Samaritan filmi ile ilgili detayları merak eden sinema tutkunları, filmin konusu ve oyuncularıyla ilgili araştırmalar yapıyor. Başrolünde Sylvester Stallone gibi bir Hollywood yıldızının yer aldığı filmle ilgili bilgiler merak ediliyor. Samaritan filmi konusu ne, nereden izlenir? gibi soruların yanıtları aranıyor. Bu haberde Samaritan filmi ile ilgili bazı ayrıntılara yer vereceğiz.

Samaritan filmi konusu ne?

İlk etapta Samaritan filmi konusu ne? sorusunun yanıtını verelim. Yönetmenlik koltuğunda Julius Avery'nin oturduğu Samaritan, 20 yıl önce meydana gelen epik savaşta kayıplara karışan bir süper kahramanın hikâyesine odaklanıyor. Komşusu Bay Smith'in aslında Samaritan olabileceği düşüncesine kapılan 13 yaşındaki Sam Cleary, kentin kurtulabilmesi için harekete geçer. Bay Smith'i ikna etmeye çalışan Sam Cleary, epik bir maceranın fitilini yakacaktır.

Samaritan filmi oyuncuları

Samaritan filmi oyuncuları arasında popüler isimler yer alıyor. Filme ismini veren Samaritan adlı süper kahraman, ünlü aktör Sylvester Stallone tarafından canlandırılıyor. Julius Avery'nin yönettiği film, Mythos Comics çizgi romanlarından sinemaya uyarladı. Bazı Samaritan filmi oyuncuları şunlardır;

  • Sylvester Stallone - (Bay Smith/Samaritan),
  • Javon Walton - Sam Cleary,
  • Pilou Asbaek - Cyrus,
  • Dascha Polanco - Tiffany Cleary,
  • Moises Arias - Reza,
  • Martin Starr - Albert Casler.

Samaritan nereden izlenir?

Peki Samaritan nereden izlenir? Süper kahraman filmi tutkunları ve Sylvester Stallone hayranları, Samaritan filmi nerede? sorusunun yanıtını arıyor. Samaritan filmi, Amazon Prime üzerinden izlenebilir. Samaritan IMDB puanı 5.9 olarak belirlenmiştir.

Yorumlar (0)