Art arda zamların ardından akaryakıta indirim müjdesi!

Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, motorin ve benzin fiyatları da zam ve indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Akaryakıt litre fiyatlarında bugün zam veya indirim var mı? 27 Ağustos 2022 motorin ve benzin fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Motorin litre fiyatı ve benzin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

EKONOMİ 27.08.2022, 13:02
Art arda zamların ardından akaryakıta indirim müjdesi!

Dövizdeki ve brent petrol fiyatlarındaki değişikliklerle beraber vatandaşlar motorin ve benzin fiyatlarını takip etmeye devam ediyor.

Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte sert dalgalanmalar yaşayan Brent petrol fiyatları, tüm dünyayı olumsuz etkiledi. Bu duruma ek olarak Türkiye’de döviz kurlarının da tarihi seviyelere tırmanması, akaryakıt fiyatlarını 30 liraya kadar yükseltti. Sonrasında gelen peş peşe indirimlerle nefes alma imkânı bulan araç sürücüleri, 21 Ağustos 2022 Pazar gününün akaryakıt fiyatlarını da merakla araştırıyor. Arama motorlarına, “Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?” şeklinde sorular yazan vatandaşlar, güncel fiyatları öğrenmeye çalışıyor. Peki, bugün akaryakıt fiyatları kaç liradan pompaya yansıyor?

Akaryakıtta indirim var mı?

Motorine art arda gelen zamların ardından benzine fiyat indirimi geliyor. 

30 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına yapılan 1,04 TL indirim bekleniyor. Motorinde ise bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

Motorin ne kadar? (27 Ağustos 2022)

İstanbul'da motorin litre fiyatı 26.91 TL'den satılıyor.

Benzin ne kadar? (27 Ağustos 2022)

İstanbul'da benzinin litresi ise 21.16 TL'den satılıyor.

Yorumlar (0)