Sadece BluTV’de Yayınlanan En iyi Yerli Diziler

Artık pek çok dijital platformdan dizi izleyebiliyor ve farklı tatlarda içeriklere ulaşabiliyoruz. Bu dijital platformların başında da BluTV geliyor.

KÜLTÜR-SANAT 09.07.2020, 11:53 11.07.2020, 00:17
Sadece BluTV’de Yayınlanan En iyi Yerli Diziler

BluTV yayınladığı yerli yapımlarda her yıl izlenme rekorları kırıyor. BluTV’ye özel en çok izlenen yerli diziler hangileridir hep birlikte görelim.

BluTV’de Hiç Kaçırmadan İzleyeceğiniz Yerli Diziler

1)Masum(2017)

Listemizde IMDb puanı bir hayli yüksek bir diziyle başlayalım. Masum BluTV’de her hafta izleyicinin sabırsızlıkla beklediği bir dizidir. Başrolünde ünlü aktör Haluk Bilginer’in yer aldığı dizide karizmatik aktöre Ali Atay, Okan Yalabık. Bartu Küçükçağlayan gibi görüngü oyuncular eşlik etmektedir. Emekli komiser Cevdet’in hayatının işlendiği dizide bir gecede değişen hayatlar konu edinmektedir.

2)Bozkır(2018)

Bozkır BluTV’de yayınlanan polisiye ve suç dizisidir. BluTV’de yayınlanan en iyi diziler arasında Bozkır dizisi liste başlarındadır. Küçük bir çocuğun kaybolmasıyla harekete geçen polis ekibinin esrarengiz maceraları fantastik ve aksiyon dolu sahnelerle anlatılmaktadır.

3)Sahipli(2017)

Aşk, polisiye ve benzeri içerikler kendini her zaman seyirciye sevdirmeyi başarmıştır. Ancak korku kategorisinde olan Sahipli dizisi de kendine sağlam bir yer bulmuştur. Pek çok izleyicinin soluksuz izlediği bu dizi geçmişte aynı travmatik olaylarla yolları kesişen iki gencin aşklarını anlatmaktadır. Ayrıca Sahipli dizisi ilk yerli korku dizisi olarak BluTV’de farklı bir yer edinmiştir.

4)Sıfır Bir-Bir Zamanlar Adana’da(2016)

Adana’nın ücra köşelerinde yaşanan suç olaylarını esprili bir tarzda anlatan dizi polisiye dizilerine farklı bir bakış açısı getirmektedir. Adana’nın dilinin ve kültürünün hakim olduğu dizi özellikle genç kesim tarafından sevilerek izlenmektedir.

5)Alef(2020)

Daha yeni yayın hayatına giren Alef dizisi Türk işi bir dedektif dizisidir. İstanbul Boğazı’nda bulunan cesedin altında yatan gerçekleri gün yüzüne çıkarmak isteyen iki dedektif tüm failleri araştırmaktadır. Türkiye’de şimdiye kadar yayınlanmış en sıra dışı ve hatta mistik dizi olan Alef’te Osmanlı ve Türk Tarihi’nden izler de bulunmaktadır. Başrolünde ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlunun bulunduğu dizide özellikle Leyla ve Mecnun dizisinden tanıdığımız Ahmet Mümtaz Taylan da yer almaktadır.

6)Behzat Ç-Bir Ankara Polisiyesi(2019)

Efsanevi olmuş yılların eskitemediği dizi Behzat Ç yine farklı ve sevilen karakteri ile BluTV’de izleyiciyle buluşmaktadır. Kendisinden bir parça bulanların ve hayatın ortak dertlere ağlayanların dizisi Behzat Ç bütün hikayeleriyle BluTV’nin vazgeçilmez yerli yapımıdır.

Yorumlar (0)