Oscar takdim edecek isimler belli oldu

2020 Oscar töreninde ödül kazanan isimleri sahneye davet edecek ünlü isimler belirlendi.

KÜLTÜR-SANAT 31.01.2020, 15:56
Oscar takdim edecek isimler belli oldu

92. Oscar Ödülleri, Türkiye saatiyle 9 Şubat’ı 10 Şubat’a bağlayan gece Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak. Önceki yıl olduğu gibi yine sunucusuz yürütülecek törende ünlü isimler ödülleri takdim etmek için sahnede olacak.

Oscar ödüllerini takdim edecek isimler arasına katılan bir grup yeni isim daha açıklandı. Keanu Reeves, James Corden, Penélope Cruz, Beanie Feldstein, Zack Gottsagen, Diane Keaton, Shia LaBeouf, George MacKay, Steve Martin, Maya Rudolph ve Sigourney Weaver 2020 Oscar Ödülleri’nde ödül sahiplerini sahneye davet edecek ünlüler arasında bulunacak.

Geçtiğimiz gün Timothée Chalamet, Will Ferrell, Gal Gadot, Mindy Kaling, Julia Louis-Dreyfus, Lin-Manuel Miranda, Anthony Ramos, Mark Ruffalo, Kelly Marie Tran ve Kristen Wiig, Oscar gecesi sunum yapacak isimler olarak duyurulmuştu.

Oscar’ın yapımcıları Lynette Howell Taylor ve Stephanie Allain, törenle ilgili yaptıkları açıklamada, “Bu yılın filmlerini kutlarken, bu yetenekli sanatçıları ağırlamaktan dolayı çok heyecanlıyız. Her biri kendi enerjilerini katacak ve dünya çapındaki seyircilerimizin ilgisini çekecek.” ifadelerine yer vermişti.

Daha önce Oscar’lı yıldızlar Mahershala Ali, Olivia Colman, Regina King ve Rami Malek, ödül sunacak isimler olarak belirlenmişti.

Yorumlar (0)