"Nevşehir'de olsaydım" dedirten gece!

Nevşehir'de "açık hava sineması" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe gelenler gösterimdeki filmi araçlarından izledi.

KÜLTÜR-SANAT 18.05.2020, 08:54
"Nevşehir'de olsaydım" dedirten gece!

Nevşehir Belediyesi tarafından, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) önlemleri çerçevesinde sinema salonlarına gidemeyenler için gerçekleştirilen "açık hava sineması" etkinliği devam etti.

Bekdik Mahallesi'ndeki tır garajında yapılan açık hava sineması etkinliğine araçlarıyla katılanlar, alanın girişinde uzun kuyruk oluşturdu.

Filmin sesi radyodan

Filmin sesinin kapalı devre radyo sistemiyle dinlenebildiği etkinlikte araçlarından inmelerine izin verilmeyen vatandaşlara Nevşehir Belediyesi tarafından gazoz ve patlamış mısır ikramında bulunuldu.

Ücretsiz olarak sunulan etkinlikte "Türk İşi Dondurma" filmi izlendi.

Etkinlikte konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele sürecinde vakitlerinin büyük bölümünü evlerinde geçiren vatandaşlara moral amacıyla tertiplenen açık hava sineması etkinliğinin Ramazan Bayramı'nda da süreceği müjdesini verdi.

Gerçekleştirdikleri faaliyetlerle Nevşehir'e yenilikler katmayı sürdüreceklerini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı şunları kaydetti:

"Bu şehrin yaşanabilir bir olmasını temin etmek, arzu ettiğimiz ve söz verdiğimiz manada marka şehir haline getirebilmek için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. İlk günkü heyecanla, samimiyetle ve aşkla size hizmet etmeye, şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz."

Yorumlar (0)