Meryl Streep ve Nicole Kidman’lı “The Prom”dan fragman!

İşye yeni bir Netflix ve Ryan Muprhy işbirliği buluşması daha! Nicole Kidman ve Meryl Streep’i bir araya getiren ‘The Prom’ filminin fragmanı yayınlandı!

KÜLTÜR-SANAT 27.11.2020, 16:54
Meryl Streep ve Nicole Kidman’lı “The Prom”dan fragman!

‘Hollywood”, “The Politician”, “Pose” ve “Rached” dizileri ile “The Boys In The Band” filmiyle birlikte Netflix ile başarılı projelere imza atan başarılı yapımcı Ryan Murphy, byenp bir projeyi daha Netflix’in önüne koydu! Bir müzikal uyarlaması olan ve yıldız oyuncuları bir araya getiren yeni film “The Prom” 11 Aralık’ta Netflix’te yayında olacak!

The Prom, Broadway müzikalinden uyarlandı


Hikayesi bir lisede geçen filmde baloya gitmek isteyen bir eşcinsel çiftin hikâyesi anlatılıyor. Film müzikal dolu bolu bir film olmasının yanında, LGBTQ+ romantizmi de içeriyor. Fragmanına bakıldığında, filmde dramdan çok Hollywood’un ‘iyi hisset’ mottosu öne çıkıyor!


17 yaşındaki başkarakterimiz Emma, okul balosuna katılmak için bambaşka bir mücadele içine giriyor. Çünkü Emma eşcinseldir ve lise balosuna kız arkadaşı Alyssa’yı götürmek istemektedir.  Ancak okul yönetimi buna izin vermemektedir. Emma bu izin için inanılmaz biz mücadele içine girecektir.
 

 
 

Filmi Ryan Murphy, bir Broadway müzikalinden uyarladı. Filmde Holywood’un iki efsane oyuncusu Meryl Streep ve Nicole Kidman buluştu. The Poys In The Band filminin oyuncularından Andrew Rannells’in filmin yıldızlarından olduğu kadroda ayrıca; Jo Ellen Pellman, Kerry Washington, Keegan Michael-Key, James Corden ve Ariana DeBose rol alıyor.


 

Yorumlar (0)