Knives Out, Şampiyonlar Ligi’ni aratmayacak! Bautista ve Norton sahalarda  

Bıçaklar Çekildi (Knives Out) filminin devamı olan Bıçaklar Çekildi 2’nin kadrosu birbirinden ünlü yıldızlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Filmin kadrosuna son olarak Edward Norton ve Dave Bautista katıldı. 

KÜLTÜR-SANAT 13.05.2021, 14:32
Knives Out, Şampiyonlar Ligi’ni aratmayacak! Bautista ve Norton sahalarda  

Bıçaklar Çekildi serisinin ilk filmi, kısa sürede milyonlar tarafından izlenmişti. Birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuların yer aldığı filmde gişeden memnun kalan yönetim, devam filmini çekmeye karar vermişti.

Devam filmi olan Bıçaklar Çekildi 2’nin kadrosu, daha şimdiden Şampiyonlar Ligi’ne döndü. 

Dave Bautista kadroda!

Guardians of The Galaxy (Galaksi’nin Koruyucuları) filmlerinde Drax karakterine hayat veren ve Thor: Love and Thunder filminde oynamaya hazırlanan Dave Bautista, Bıçaklar Çekildi 2’nin kadrosuna katıldı. Fakat Bautista’nın hangi karakteri canlandıracağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.



Dr. Bruce Banner, Bıçaklar Çekildi 2’de

Dövüş Kulübü’nde (Fight Club) Narrator rolüne, İnanılmaz Hulk (The Incredible Hulk) filminde de Dr. Bruce Banner rolüne hayat veren ve Amerikan Tarihi (American History), 25. Saat (25th Hour) gibi filmlerde de ününü artıran Edward Norton da Bıçaklar Çekildi 2’nin kadrosuna katılan kişiler arasında yer aldı. Edward Norton’un hangi karaktere hayat vereceği ise henüz açıklanmadı.



Bıçaklar Çekildi 

Bıçaklar Çekildi film serisi, modern bir Agatha Christie romanı şeklinde ilerliyor. Ünlü bir yazarın esrarengiz ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan dedektifi anlatan filmde Chris Evans, Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Ana de Armas, Michael Shannon, Lakeith Stanfield, Don Johnson, Toni Collettre, Christopher Plummer, Katherine Langford, Riki Lindhome, Edi Patterson, Frank Oz ve Raul Castillo yer alıyor. 

Yorumlar (0)