Keanu Reeves, Matrix 4’ten sonra Constantine 2’ye hazırlanıyor!

Kanadalı başarılı aktör Keanu Reeves, gelecek sezonda devam filmleriyle izleyenlerle buluşacak. Çekimleri devam eden Matrix serisinin 4. filminin ardından bu kez, 2005 yapımı çizgi roman uyarlaması Constantine 2’nin devam filminin geleceği açıklandı!

KÜLTÜR-SANAT 15.11.2020, 13:08 15.11.2020, 13:21
Keanu Reeves, Matrix 4’ten sonra Constantine 2’ye hazırlanıyor!

Holywood’un başarılı aktörlerinden Keanu Reeves’in, 2005 yılında rol aldığı Constantine’den haber geldi. Şu sıra Matrix 4’ün çekimleri için Almanya’da bulunan Keanu Reeves’in, bundan tam 15 yıl önce vizyona giren  “Constantine” filminin devamı için hazırlıklara başladığı öğrenildi. 

Devam filminin hazırlıklarını, Peter Stormare açıkladı!

Daha önce de bir çok kez gündeme gelen ve söylenti olarak duyulan devam filmi hakkında, filmde Lucifer karakterine hayat veren Peter Stormare’den gelen sosyal medya paylaşımı bir açıklama oldu. Stormare resmi Instagram hesabından, ikinci film üserine çalışmaların başladığını duyurdu. 
 




Hellblazer adlı çizgi romandan uyarlanan filmde Keanu Reeves; Rachel Weisz, Tilda Swinton, Peter Stormare, Djimon Hounsou ve Max Baker gibi oyuncularla rol almıştı. Filmin yönetmenliğini ise “Açlık Oyunları” film serisinin de yönetmeni olan Francis Lawrence üstlenmişti.
 

Yorumlar (0)