İşte Ekim'de en çok dinlenen şarkılar...

fizy'de Ekim ayında en çok dinlenen isimler Ezhel ve İbrahim Tatlıses oldu.

KÜLTÜR-SANAT 09.11.2020, 12:53 09.11.2020, 16:37
İşte Ekim'de en çok dinlenen şarkılar...

Dijital müzik platformlarından fizy’de Ekim ayı boyunca en çok dinlenenler, Türkçe rap’in son zamanlardaki en popüler ismi Ezhel ile eski şarkılarıyla arabeskin duayeni İbrahim Tatlıses olarak öne çıktı. 

35 milyonun üzerinde şarkıdan oluşan arşive sahip fizy’de Ekim ayında en çok dinlenenler, "Türkçe rap" deyince artık akla ilk gelen isimlerden Ezhel ile "arabesk" deyince akla ilk gelen isimlerden İbrahim Tatlıses oldu.

Dijital müzik platformunun en çok dinlenenleri arasında isimleri eskimeyen Sezen Aksu ve Müslüm Gürses ile son zamanların sevilen şarkıcılarından Ziynet Sali yer aldı.

Farklı türde listelerin bulunduğu fizy’de Ekim ayının beğenilen şarkılarıysa son yılların popüler müzik gruplarından biri olan "İkiye On Kala"nın "Kafamda Kentsel Dönüşümler" adlı şarkısı, Ece Mumay’ın eğlenceli "Galaksi" şarkısı ve bir sosyal medya fenomeni olan Didomido’nun ilgiyle dinlenen "Nimet" adlı şarkısı olarak fizy'nin kayıtlarında yerini aldı.

fizy kullanıcıları bu ay biraz geçmişe giderek en çok Tarkan’ın "Ölürüm Sana" isimli şarkısı ile Demet Akalın’ın "Allah’ından Bul" isimli şarkısını paylaştı. Mabel Matiz’in "Toy" ve Mustafa Ceceli’nin "Kendimce" şarkıları da en çok paylaşılan parçalar arasında yerini aldı.

fizy’de en çok pop tercih edildi

Ekim ayında fizy’de en çok pop, rap ve oldies kategorileri dinlendi.

Eylül'de fizy’den en çok şarkı dinleyen ilk 10 şehir şu şekilde oluştu:

1. İstanbul
2. Ankara
3. Konya
4. İzmir
5. Adana
6. Antalya
7. Bursa
8. Diyarbakır
9. Kayseri
10. Gaziantep

Yorumlar (0)