"Hakikaten topuğuma sıkmak istiyorum"

Jennifer Lopez, 2002 yapımı Sadakatsiz (Unfaithful) filmindeki başrolün kendisine teklif edildiğini ancak rolü reddettiği için pişman olduğunu söyledi.

KÜLTÜR-SANAT 16.01.2020, 09:46 16.01.2020, 10:16
"Hakikaten topuğuma sıkmak istiyorum"

Ünlü yıldız Jennifer Lopez, Diane Lane’e Oscar adaylığı kazandıran 2002 yapımı Sadakatsiz’deki başrolün kendisine teklif edildiğini ama rolü kabul etmediği için pişman olduğunu ifade etti.

"Keşke senaryoyu kabul etseydim"

Vanity Fair’e açıklamalar yapan Lopez, "Evet. Sadakatsiz (Unfaithful) adında bir film vardı. Rol bana teklif edilmişti ve o zaman senaryonun ayaklarının henüz yere basmadığını düşünmüştüm. Adrian Lyne’ın işin hakkından geleceğini bilmem gerekirdi ama akıl edemedim. Diane Lane rol için mükemmeldi, rol ona biçilmiş kaftan gibiydi ama bunu düşündüğümde... Hakikaten topuğuma sıkmak istiyorum. Gerçekten." dedi.

"Filmin ardındaki vizyonu göremedim"

"Filmin ardındaki vizyonu" senaryoyu okuduğunda göremediğini söyleyen Lopez, "Keşke projenin arkasındaki yetenekli yönetmene güvenseydim" dedi.

Lopez, son olarak Hustlers filminde izleyici karşısına çıktı. Hustlers, 20 milyon dolarlık (yaklaşık 117,8 milyon TL) bütçesiyle uluslararası gişede 157,4 milyon dolar (yaklaşık 927,5 milyon TL) hasılat elde etmişti.

Yorumlar (0)