"Godzilla vs. Kong" filminin vizyon tarihi yine ertelendi!

Sinema tarihinin en vahşi iki canavarlarından olan Godzilla ve Kong'un savaşını heyecanla bekleyenlerin filmi izlemesi için bir süre daha beklemesi gerekiyor.

KÜLTÜR-SANAT 26.11.2019, 11:01
"Godzilla vs. Kong" filminin vizyon tarihi yine ertelendi!

Daha önce 2020 Şubat'ta gösterime gireceği duyurulmuştuı. Daha sonra yapılan açıklamada, gelecek yılın mart ayında vizyona gireceği açıklandı.

En son yapılan açıklamaya göre ise "Godzilla vs. Kong" için yeni vizyon tarihi, 20 Kasım 2020 olarak açıklandı.

Terry Rossio'nun senaryosunu yazdığı ve Adam Wingard'ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler ve Demián Bichir gibi isimler yer alıyor.

Godzilla'nın haklarını elinde bulunduran stüdyo Toho tarafından 1962 yılında yapılan Japon filmi "King Kong vs. Godzilla", o dönemde büyük beğeni toplamıştı. 

Günümüzde ise bilim kurgu filmi oluşturmanın giderek daha pahalı duruma geldiğini belirten stüdyolar, büyük riskler almaya başladı. Godzilla: King of the Monsters filmi, dünya genelinde 385 milyon dolar hasılat elde etmişti. Fakat 200 milyon dolarlık maliyeti göz önüne alındığında hayal kırıklığı yarattığı söylenebilir. Öte yandan, Kong: Skull Island 566 milyon dolarlık hasılatla ve Godzilla 524 milyon dolarlık hasılat ile ticari anlamda başarıya ulaştılar.

Yeni film Godzilla vs. Kong seyirci karşısına çıktığında, Marvel filmi "The Eternals" ile rekabet halinde olacak. Angelina Jolie, Richard Madden ve Kumail Nanjiani'nin başrollerinde oynadığı süper kahraman macerası The Eternals ise 6 Kasım'da beyaz perdeye gelecek.

Yorumlar (0)