Eski First Lady dizi projesi hazırlıyor

ABD'nin eski başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, 6 bölümlük bir dizi projesiyle ekranlara gelecek.

KÜLTÜR-SANAT 17.01.2020, 11:26
Eski First Lady dizi projesi hazırlıyor

Beyaz Saray'dan ayrılması sonra piyasaya sürdüğü "Becoming" (Olmak) isimli kitabının sesli versiyonuyla (Auidobook) Grammy Ödülleri'nde aday gösterilen, American Factory belgeseline imza atan ve Michael Lewis’in yazdığı "The Fifth Risk" adlı kitabının telif haklarını alarak bir dizi projesi için yapımcılığa hazırlanan eski First Lady Michelle Obama, yeni bir dizi projesine daha imza atacak.

Forbes'un aktardığına göre Obama, "A Year of Firsts" ismindeki şovla ABD'de 4 eyaletten (Kuzey Carolina, Kaliforniya, Washington D.C. ve Alabama) 4 üniversite birinci sınıf öğrencisinin, okul hayatına alışma süreçlerini inceleyecek.

IGTV üzerinden yayınlanması planlanan 6 bölümlük dizi, öğrencilerin yaşadığı maddi zorluklardan ruh sağlığına ve akademik strese kadar her konuyu ele alacak.

Gençleri üniversite eğitimi için motive amaçlayan "Obama's Reach Higher" adlı girişim ile ATTN medya şirketinin işbirliği sonucu ortaya çıkan projeyle ilgili konuşan Michelle Obama, "Ailemde üniversite eğitimi alan giden ilk kişi olarak, bu büyük adımı atmanın ve akademik hayallerinizi izlemenin ne kadar korkutucu olabileceğini biliyorum. Bu nedenle, bu öğrencilerle gurur duyuyorum. Hikâyelerini paylaşarak, başkalarına üniversitenin ilk yılında yaşadıkları iniş çıkışların, herkesin yaşadığı bir şey olduğunu görmelerine yardımcı oluyorlar ve benzer zorluklarla karşılaşan diğerleri için de destekleyici bir topluluk oluşturuyorlar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)