Elazığ’da ‘Color Fest’ coşkusu! Renk cümbüşü yaşandı

Elazığ’da bu sene ilk kez gerçekleştirilen ‘Color Fest’e katılan binlerce öğrenci, unutulmaz bir günü geride bıraktı. 

KÜLTÜR-SANAT 30.05.2022, 10:14 30.05.2022, 17:53
Elazığ’da ‘Color Fest’ coşkusu! Renk cümbüşü yaşandı

Fırat Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ‘Fırat Fest’ kapsamında düzenlenen ‘Color Fest’e yaklaşık 5 bin üniversite öğrencisi katıldı. Dünyanın en renkli festivalleri arasında yer alan ‘Color Fest’, havaya sıkılan toz boyalarla adeta renk cümbüşüne döndü.

Festival 4 saat sürdü

Hazar Gölü kıyısında yer alan sosyal tesislerde gerçekleştirilen festivalde doyasıya eğlenen öğrenciler, bol bol fotoğraf ve video çekerek bu özel günü ölümsüzleştirdi. Festival kapsamında Elazığ’ın sevilen sanatçısı Emrah Güllü ve DJ Onur Yıldız da konser verdi. 4 saat boyunca devam eden festival, öğrencilerden tam not aldı. 

“Öğrencilerimizin yüzünü güldürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Festival hakkında görüşlerini paylaşan Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, böylesine renkli bir etkinliği hayata geçirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirerek, “Fırat Fest kapsamındaki organizasyonlarımız sürüyor. Color Fest, çok keyifli ve eğlenceli bir festival oldu. Festival kapsamında Emrah Güllü bir konser verdi. Ardından DJ Onur Yıldız sahneye çıktı, o da çok keyifli anlar yaşattı. Öğrencilerimizin yüzünü güldürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. 

“Öğrenciyi merkeze alan bir üniversiteyiz”

Fırat Üniversitesi’nin öğrencilerine her alanda destek olmaya devam ettiğinin altını çizen Prof. Dr. Yılmaz, “Biz öğrenciyi merkeze alan bir üniversiteyiz. Ancak bunun da ötesinde biz bir araştırma üniversiteyiz. Sınav sürecinde öğrencilerimiz çok yıpranıyorlar. O sebeple sınav öncesi bu tarz etkinliklerle moral bulmaları, motivasyonlarını artırmaları çok önemli. Biz de elimizden geldiğince onları yalnız bırakmamaya gayret ediyoruz. İlerleyen yıllarda da bu tür öğrencilerimizi neşelendiren organizasyonlarımız sürecek” ifadelerini kullandı. 

Öğrencilerden festivale tam not

Festivale katılan öğrenciler ise çok keyifli bir günü geride bıraktıklarını dile getirerek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Bu tür etkinliklerin ilerleyen yıllarda da devam etmesini istediklerini dile getiren gençler, seneye de ‘Color Fest’e katılmak istediklerini vurguladılar. 

Yorumlar (0)