Ediz Hun tiyatro sahnesinde

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ediz Hun, Agatha Christie'nin ünlü eseri On Küçük Zenci ile ilk defa tiyatroseverlerle buluştu.

KÜLTÜR-SANAT 07.12.2019, 09:59
Ediz Hun tiyatro sahnesinde

Yeşilçam’ın usta ismi Ediz Hun’u tiyatro sahnesine taşıyan On Küçük Zenci oyununun galası geçtiğimiz gün yapıldı. Tiyatro Ak’la Kara'da gerçekleşen galaya Hülya Koçyiğit, kardeşi Feryal Koçyiğit, Altan Gördüm, Müjgan Ferhan Şensoy, Derya Şensoy ve Nevra Serezli gibi isimler katıldı. 

Gösterim öncesinde muhabirlerin sorularını cevaplayan Ediz Hun, oyunun Agatha Christie’nin aynı isimli romanından uyarlandığını hatırlatarak, izleyenleri büyük sürprizler beklediğini belirtti.

Tiyatro oyunculuğunun kendisi için oldukça heyecan verici olduğunu söyleyen usta oyuncu, “Arkadaşlarımın hepsi profesyonel tiyatro sanatçıları ama ben bir sinema sanatçısıyım. Gerçekten çok çaba sarf ettim, çok çalıştım. Tabii takdir izleyicinindir. Böyle güzel bir ekiple çalışıyor olmaktan da büyük memnuniyet duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Oyunda Yeşilçam’ın efsane ismi Ediz Hun ile birlikte Ali İl, Pelin Turancı, Fatih Gülnar, Hakan Akın, Oya İnci, Özdemir Çiftçioğlu, Cengiz Eşiyok, Ilgın Angın ve Ozan Altuntaş yer alıyor.

Yorumlar (0)