Dijital çağda ayakta kalmak, bu kitap sayesinde olacak!

Dijital çağa ayak uydurmak, yeni bir kitap sayesinde mümkün olacak. Ajans sahibi ve gazeteci Oğuzhan Saruhan, İlk kitabı “Sosyal Medya Canavarı Olmak İster Misin?” in ardından ikinci kitabı “Dijital Dünyada Ayakta Kalmanın 10 Kuralı” isimli ikinci kitabında bunun üzerine tavsiyeler veriyor.

KÜLTÜR-SANAT 16.12.2020, 11:14 16.12.2020, 11:22
Dijital çağda ayakta kalmak, bu kitap sayesinde olacak!

Gazeteci ve yazar olan, aynı zamanda Street1227 adlı Sosyal Medya Ajansı'nın kurucu ortağı olan Oğuzhan Saruhan, ilk kitabı “Sosyal Medya Canavarı Olmak İster Misin?” ile, kendi kategorisinde en çok satan kitaplardan olmuştu.  Uzun zaman boyunca sosyal medyada içerik üreten ve üniversitelerde öğrencilerle buluşup sosyal medya maceralarını anlatan Saruhan, ikinci kitabı “Dijital Dünyada Ayakta Kalmanın 10 Kuralı” nı okuyucuyla buluşturdu.
 

Saruhan kitapta, sosyal medyada ayakta kalmak isteyenlere tüyolar veriyor


Kitabında dijital dünyada hayatta kalmak isteyenlere yol gösteren Saruhan;  dijital dünyadan gelir elde etmenin yollarını, sosyal medyada nasıl benzersiz fikirlerle etkili içerik üretilebileceğini ve sosyal medyada görünür olmak için nasıl bir yol çizilebileceğini kitapta anlatıyor.


Kitapta okuyucunun kaynaklara kolay ulaşabilmesi için QR kodlar da ekleyen Saruhan’ın “Dijital Dünyada Ayakta Kalmanın 10 Kuralı” kitabı, Mediacat Yayınları etiketiyle tüm yayınevlerinde yerini aldı. Kitaba ayrıca internet üzerinde yer alan yayınevlerinden de ulaşılabiliyor.
 

Yorumlar (0)