DiCaprio'dan Inception itirafı: Sonunu anlamadım!

Leonardo DiCaprio, yıllar önce başrolünü üstlendiği Başlangıç (Inception) filminin sonuyla ilgili "Neler oldu? Hiçbir fikrim yok" açıklamasını yaptı.

KÜLTÜR-SANAT 08.01.2020, 13:33 13.01.2020, 14:14
DiCaprio'dan Inception itirafı: Sonunu anlamadım!

Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, katıldığı Marc Macron'un podcast programında, 10 yıl önce oynadığı Christopher Nolan'ın Inception filmi hakkında konuştu. 

Çekimler sırasında filmle ilgili çoğu şeyi anlamlandıramadığını itiraf eden DiCaprio, filmin tam olarak açıklanamayan sonu hakkında hiçbir fikri olmadığını söyledi.

"Neler oldu? Hiçbir fikrim yok"

Görüntü yönetimi, ses miksajı, görsel efekt ve ses kurgusu alanlarında Oscar kazanan film hakkında itiraflarda bulunan 45 yaşındaki ABD’li oyuncu, "Neler oldu? Hiçbir fikrim yok. Bazen yalnızca karakterine odaklanırsın. Aslında konuyla alakalı gibiydim. Ama iş Christopher Nolan'a, aklındakilere ve bunların nasıl bir araya geldiğine gelince herkes sürekli olarak bulmacayı çözmeye çalışıyordu" ifadesini kullandı.

Dicaprio ayrıca, "Sanırım filmin sonu seyirciye göre değişir" dedi.

Son olarak Once Upon a Time in Hollywood filminde oynayan  DiCaprio’nun yeni projeleri arasında; Killers of the Flower Moon, The Black Hand, The Devil in the White City ve Roosevelt gibi yapımlar yer alıyor.

Yorumlar (0)